• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Τα φωτογραφικά παραλειπόμενα του τεστ
Ο ιδιοκτήτης της Ducati, η Marwa κ.α.
Νέα 12/11/2010 - 00:24

Ο Andrea Bonomi, o ιδιοκτήτης της Ducati, βρέθηκε στην πίστα της Valencia χθες, στη διάρκεια της 2ης ημέρας του πρώτου επίσημου τεστ της αγωνιστικής χρονιάς του 2011. Μια σημαντική μέρα για το Ιταλικό εργοστάσιο, με την έλευση του Valentino Rossi, μια απόφαση που χρειάστηκε τη σύμφωνη γνώμη όχι μόνο της οικογένειας Bonomi, αλλά και όλου του ΔΣ της εταιρίας. Ο κ. Bonomi, που έχει παρακολουθήσει αρκετούς ακόμη αγώνες τα τελευταία χρόνια, είχε αρκετή ώρα συνομιλία σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα με τον Graziano Rossi, τον πατέρα του Valentino και με τον Davide Brivio, που ιδιωτικά παρακολουθούσε το τεστ, παρουσία του Francesco Rapisrada, υπεύθυνο επικοινωνίας της Ducati. (φωτ.1). 

 

Ο Brivio μας είπε ότι περιμένει να συζητήσεις τις επόμενες μέρες με τον Valentino για τον ρόλο που θα ήθελε να αναλάβει στις δουλειές του Rossi και να το συνδυάσει και με το ρόλο μάνατζερ νέων οδηγών. Πάντως μας είπε ότι δεν θα έχει καμία ανάμειξη στη νέα ομάδα της Moto2, με τον Andrea Iannone: «Είναι ένα project του Uccio», μας είπε χαρακτηριστά. Ο Uccio Salucci, ήταν όπως πάντα κοντά στον Valentino Rossi, πάντα μέσα στο box, αλλά και έξω προσπαθούσε να βρει τους χώρους που θα κινείται ο Vale, στα νέα για τον ίδιο, κόκκινα φορτηγά της Ducati. O Uccio με τον Davide Brivio (φωτ.2), τα έλεγαν συχνά στο διήμερο μέσα στο box.

2. Uccio Salucci, Davide Brivio
2. Uccio Salucci, Davide Brivio

 

O Marco Simoncelli, ο καλός φίλος του Valentino, έχει ως δεξί του χέρι στο box και το paddock του MotoGP, τον πατέρα του. (φωτ.3). «Μοιάζει με τον Αϊνστάιν», έχει πει χαρακτηριστικά η art director του MOTOGP WORLD και ο συμπαθής «mio babbo», όπως τον λέει ο «Super-Sic», είναι πάντα εκεί χαμογελαστός για να βοηθάει τον γιό του. Άλλωστε ο ίδιος από το μικρό μαγαζί με παγωτά, έκανε πολλές οικονομικές θυσίες για να στηρίξει το όνειρο του γιού του, όταν μαζί ξεκίνησαν την πορεία στους αγώνες με mini-bike.

3. Marco Simoncelli
3. Marco Simoncelli

 

Αφού είδαμε τον ιδιοκτήτη της νέας ομάδας του Vale και τους φίλους του, δεν μπορούσαμε να μην τραβήξουμε – έστω και κατασκοπευτικά – μια φωτογραφία (4) της Marwa Klebi, της κοπέλας του Ιταλού σούπερ-σταρ. Η Marwa περίμενε υπομονετικά έξω από το box, να τελειώσει η τεχνική συζήτηση που είχε ο καλός της και μιλούσε με άλλους φίλους του Valentino, αυτούς που διευθύνουν το official fan club. Οι γνωρίζοντες τα «εσωτερικά» θέματα καλύτερα, λένε ότι για πρώτη φορά μετά την Arianna Matteuzzi, o Vale φαίνεται τόσο θετικά επηρεασμένος από μια κοπέλα. Μάλιστα στο πάρτυ του τέλους της χρονιάς, όπου πέρυσι είχε εμφανιστεί με διάφορες – που τις αντιμετώπιζε αδιάφορα – φέτος ήλθε γύρω στις 4 το πρωί με την Marwa και την υπόλοιπη παρέα, αλλά δεν είχε μάτια για καμία άλλη.

4. Marwa Klebi
4. Marwa Klebi

 

Τέλος με τα παραλειπόμενα για τον Rossi και πιάνουμε τον Loris Capirossi, που είχε στο πλευρό του την γυναίκα του Ingrid. O γιός του Ricardo έμεινε στο σπίτι στο Μονακό, αφού όπως μας είπε η πάντα γλυκιά κα Capirossi, έχει αρχίσει φέτος στα προ-νήπια και η ίδια δεν θέλει να χάνει μέρες από το σχολείο. Πάντα κοντά στον Loris ο Carlo Pernat (φωτ.5), o manager του Ιταλού οδηγού, που ως γνωστόν ήταν ο πρώτος manager του Rossi. O Carlo φέτος εκτός από τους Capirossi, Simoncelli, έχει πάλι ως οδηγό τον Alex De Angelis, ο οποίος πέρυσι προσπάθησε να κάνει κάτι μόνος του. «Ξαναγύρισε και του βρήκα ομάδα», μας είπε χαρακτηριστικά και μετά μας ζήτησε πληροφορίες για τον Νότη Παπαπαύλου, αφού είχε φτάσει στα αφτιά του η αγωνιστική κόντρα που είχε με τον Luca, τον αδελφό του Rossi. «Θα έλθω να τον δω του χρόνου σε κάποιο αγώνα στο ιταλικό Πρωτάθλημα, που δεν θα πέφτει ίδια ημερομηνία με MotoGP», ήταν τα λόγια του Pernat, που με τη σειρά του σημαίνει ότι κάποιοι σημαντικοί αρχίζουν και παρακολουθούν την πορεία του δικού μας μικρού οδηγού, που είναι η ελπίδα της Ελλάδας για κάτι στο μέλλον.

5. Loris Capirossi, Carlo Pernat
5. Loris Capirossi, Carlo Pernat

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Kρύος ιδρώτας στην Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Oι παρατηρήσεις των οδηγών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα