• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ο Lorenzo για το τεστ και τον Vale
Ο Ισπανός κράτησε τον πρώτο χρόνο των 2 ημερών
Νέα 10/11/2010 - 21:23

Με μικρή διαφορά μόλις 54 χιλιοστών του δευτερολέπτου, ο Jorge Lorenzo με χρόνο 1’32.012 είναι ο ταχύτερος του επίσημου διήμερου τεστ της Valencia, του πρώτου τεστ που σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς 2011. 

Σήμερα με χρόνο 1’32.179 ήταν πρώτος μέχρι που η ομάδα του τον σταμάτησε γύρω στις 3, αφού εκτίμησαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο να δοκιμαστεί.

«Τον καλύτερο χρόνο σήμερα τον έκανα με το νέο σασί και αυτό που επιβεβαιώσαμε είναι ότι το νέο πακέτο αναρτήσεων και το πιρούνι και το νέο αμορτισέρ, μου έδωσαν καλύτερη αίσθηση στην μοτοσυκλέτα. Είχα περισσότερη σταθερότητα μέσα στην στροφή και αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη ταχύτητα. Όμως πρέπει να βελτιώσουμε την πρόσφυση πίσω και την δύναμη. Δεν φοβάμαι ότι ένας πιο δυνατός κινητήρας θα χαλάσει την ισορροπία της μοτοσυκλέτας, γιατί ήδη δοκιμάσαμε στο Brno έναν πιο δυνατό κινητήρα και τα πήγαμε πολύ καλά. Απλά πρέπει να γίνει πιο ομαλός. Η Honda όμως είναι εμφανώς καλύτερη αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ δυνατή και έχει έναν παραπάνω οδηγό. Εγώ από τη μεριά μου θα δουλέψω στο να βελτιώσω τα αδύνατά μου σημεία. Θα δουλέψω στην φυσική κατάσταση στη διάρκεια του χειμώνα», είπε ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Θα πάω στην Μαδρίτη αύριο και το Σαββατοκύριακο θα τρέξω στο Montmelo στην Βαρκελώνη σε έναν 3ωρο αγώνα αντοχής αυτοκινήτου, με ένα Fiat Abarth 500. Μετά θα πάω για λίγη ξεκούραση», είπε για το πρόγραμμά του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθείς στους αντιπάλους του:

«Λόγω Honda βλέπω τον Casey να μπορεί να είναι γρηγορότερος και ένας μεγάλος αντίπαλος για τον Τίτλο. Ο Valentino έχει το δικό του τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων. Δεν οδηγεί με το ένστικτο όπως ο Stoner και πιστεύω ότι θα του πάρει λίγο χρόνο αλλά θα το βρει».

 

Επόμενο άρθρο »

Αprilia: 23 χρόνια αγωνιστικών επιτυχιών

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Ο Stoner μιλάει για την 1η θέση στο τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA