• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ο Stoner μιλάει για την 1η θέση στο τεστ
Μόλις στην 2η του μέρα στην Honda των 800cc!
Νέα 10/11/2010 - 20:57

O Casey Stoner φεύγει διακοπές με ένα πλατύ χαμόγελο. 

Όπως μας είπε η γυναίκα του Ανδριάνα, θα περάσουν δύο – τρεις εβδομάδες στο σπίτι τους στην Ελβετία και μετά θα πάνε για Χριστούγεννα στην Αυστραλία. Μάλιστα μας είπε ότι θα ήθελαν να δοκιμάσουν την Ελλάδα για χειμερινές διακοπές!

Όμως τα σημαντικά βέβαια είναι αυτά που ο ίδιος ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007, ο πρώτος της εποχής των 800cc, είπε για το σημερινό τεστ:

«Δεν το περίμενα με τίποτε ότι θα ήμουν πρώτος σήμερα στο τεστ της Valencia. Μόλις στη 2η μέρα που οδήγησα τη νέα μου μοτοσυκλέτα!»

 

«Έκανα 37 γύρους με ένα λάστιχο και μετά όταν έβαλα ένα καινούργιο έκανα το χρόνο, τη στιγμή που η πίστα είχε αρχίσει να γίνεται αργή και όλοι οι υπόλοιποι ανέβαζαν χρόνους. Κάναμε συνεχή πρόοδο από το πρωί. Είχαμε λίγη περισσότερη πρόσφυση από ότι χθες, γενικά λίγο καλύτερη αίσθηση. Κάναμε λίγες αλλαγές σε σχέση με το βασικό ουδέτερο set-up. Μόνο το τιμόνι άλλαξα και τη θέση των μανετών φρένου και συμπλέκτη, ως προς τη θέση οδήγησης. Προσπαθούσα να μάθω την μοτοσυκλέτα. Κάναμε κάποιες μικρές ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά σήμερα σε σχέση με χθες, ότι κάναμε δούλεψε. Βάλαμε και ένα άλλο αμορτισέρ, μετά αλλάξαμε ελατήριο. Δοκίμασα στο τέλος και το νέο σασί με τη νέα ανάρτηση και με αυτήν τη μοτοσυκλέτα έκανα τον καλό χρόνο, αλλά λόγω ελαστικού. Οι διαφορές με αυτήν του 2010 είναι ελάχιστες», είπε ο φανερά χαρούμενος Casey.

 

Για τον Rossi σχολίασε:

«Ήμουν για ένα γύρο πίσω από τον Valentino και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα δυσκολευόταν τόσο. Η Ducati είναι μοναδική μοτοσυκλέτα και πιστεύω ότι θα την βρει στην πορεία».

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Ο Lorenzo για το τεστ και τον Vale

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Είδαμε τον Valentino μετά το τεστ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα