• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ο Stoner μιλάει για την Honda RC212V
Ενθουσιασμένος ο Αυστραλός, αλλά και οι άνθρωποι του HRC
Νέα 09/11/2010 - 21:36

O Casey Stoner ίσως το περίμενε μέσα του και οι επικεφαλής του HRC το είχαν κρυφή ελπίδα! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 είναι γνωστό ότι προσαρμόζεται εύκολα, ευκολότερα από κάθε άλλο οδηγό στις διαφορετικές συνθήκες κάθε πίστας. 

Αλλά το να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στη νέα του μοτοσυκλέτα και να πετύχει τον 2ο ταχύτερο χρόνο σήμερα, ίσως δεν ήταν κάτι που φαινόταν εύκολο. Όμως ο Casey το έκανε!, στον 3ο του γύρο με την RC212V βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης και χρειάστηκε αργότερα να απαντήσει ο Pedrosa με τον πρώτο χρόνο και αργότερα ο Lorenzo που έμεινε μέχρι το τέλος στην κορυφή.

Τελικά ο Αυστραλός πήρε και πάλι τη 2η θέση, έστω και 7 δέκατα πίσω.

«Η διαφορά μας θα ήταν μικρότερη, αλλά όταν έβαλα το 2ο καινούργιο μου λάστιχο είχε πολύ αέρα και δεν κατάφερα να το εκμεταλλευτώ», είπε για το θέμα.

 

Όμως η συνέντευξη τύπου που έδωσε ξεκίνησε διαφορετικά. Με ένα πλατύ χαμόγελο και με τα λόγια:

«Είμαι ενθουσιασμένος με την σημερινή ημέρα. Είναι όλα σπουδαία, όπως τα περίμενα. Είχα μια θαυμάσια αίσθηση με την μοτοσυκλέτα, παρόλο που δεν αλλάξαμε σχεδόν τίποτε. Ήθελα να καταλάβω το πώς λειτουργούν τα ηλεκτρονικά και τα χαρακτηριστικά του κινητήρα. Ήμουν πολύ χαρούμενος με την μοτοσυκλέτα στην πίστα, μου έδωσε καλή πληροφόρηση και είχα τέλεια αίσθηση με το μπροστινό. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πόσο ομαλός είναι ο κινητήρας! (σημ.: σκεφτείτε πόσο δύστροπος είναι αυτός της Ducati). Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο είναι η προοπτική αυτής της μοτοσυκλέτας. Δεν αγγίξαμε τίποτε και πήγαμε έτσι», δήλωσε χαρούμενος ο Casey.

«Περίμενα πολύ πιο άγρια επιτάχυνση, όπως έβλεπα τις Honda στους τελευταίους αγώνες ως αντίπαλος, αλλά τελικά είναι πολύ ήρεμα τα πράγματα. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που είμαι στην εργοστασιακή ομάδα στην οποία ήταν στο παρελθόν οι συμπατριώτες μου Gardner & Doohan και θα κάνω το καλύτερό μου», είπε.

Σε ερώτησή μας αν του φαίνεται εύκολη η Honda, είπε χαρακτηριστικά: «καμία μοτοσυκλέτα δεν είναι εύκολη όταν πρέπει να γυρίσεις σε αυτούς τους χρόνους. Αλλά είναι νωρίς για να πούμε περισσότερα σχόλια».

 

Αυτό που είναι σημαντικό στη υπόθεση, είναι το γεγονός ότι αυτή η αίσθηση που είχε σήμερα ο Stoner, τον χρίζει σαν ένα από τα δυνατά φαβορί του επόμενου πρωταθλήματος, αλλά και ως ένα δυνατό εσωτερικό αντίπαλο για τον Pedrosa, κάτι που μπορεί να φέρει προβλήματα μέσα στην ομάδα. Είδωμεν!

Από την πλευρά του ο Ισπανός οδηγός της εργοστασιακής ομάδας είπε λιτά ότι δεν κατάφερε να κάνει πολλούς γύρους με το νέο σασί που είχε η μαύρη του μοτοσυκλέτα, λόγω ενός μικρού τεχνικού προβλήματος, οπότε δεν μπορεί να διαγνώσει ακόμη κάποιες διαφορές. Επίσης δήλωσε ότι είναι ακόμη υπό την επήρεια του τραυματισμού του.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Ο Lorenzo θα φορέσει το #1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Οι εντυπώσεις του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα