• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ο Lorenzo θα φορέσει το #1
Ευχαριστημένος με τις νέες αναρτήσεις της Μ1
Νέα 09/11/2010 - 22:04

Η μοτοσυκλέτα του 2010 είχε μερικά νέα πράγματα, φορούσε το νέο πιρούνι του 2011, που το είχαν δοκιμάσει και στο Brno και ο Jorge Lorenzo, έχοντας από τις αναρτήσεις κυρίως καλή αίσθηση, έκανε έναν εκπληκτικό χρόνο, στο 1’32.012. 

«Οι νέες αναρτήσεις γενικότερα και όχι μόνο το πιρούνι είναι η μεγάλη διαφορά, που μου έδωσαν καλή αίσθηση. Έτσι είχα μεγαλύτερη ταχύτητα μέσα στην στροφή, σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής», είπε ο ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Ελπίζω η Yamaha να βελτιώσει τον χειμώνα τον κινητήρα, γιατί όπως είδα και στην τηλεόραση ο Dani ήταν πολύ γρηγορότερος από τον Valentino στην ευθεία. Βγήκαν μαζί από την στροφή, ΟΚ, ο Dani είναι ελαφρύτερος, αλλά η διαφορά είναι μεγάλη», σχολίασε αναφορικά με αυτά που περιμένει από την μοτοσυκλέτα του.

Με την μαύρη μοτοσυκλέτα που είναι η νέα Μ1 του 2011 και ως προς το σασί, σημείωσε μισό δευτερόλεπτο αργότερους χρόνους, αλλά είπε ότι η αίσθηση είναι πολύ κοντά. Δεν είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον νέο του ομόσταυλο Ben Spies, γεγονός που δείχνει ότι δεν θα έχουν μεγάλη συνεργασία την επόμενη χρονιά. Άλλωστε είιναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και ο Jorge θα περίμενε από τον Αμερικανό την πρώτη κίνηση, που δεν όμως δεν έγινε, τουλάχιστον σήμερα.

Τέλος σε ιδιαίτερη συζήτηση με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, του είπε ότι κατά 99% θα αφήσει το #99, για να φορέσει το #1, όπως το είχε σήμερα πάνω στις δύο μοτοσυκλέτες του.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Φωτογραφικό αφιέρωμα από την 1η μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Ο Stoner μιλάει για την Honda RC212V

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα