• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: O Stoner σε φόρμα, ο Rossi δυσκολεύεται
Lorenzo, Dovizioso σχετικά κοντά στον Αυστραλό
Νέα 05/11/2010 - 12:41

Ο Casey Stoner δεν άφησε πολλά περιθώρια στους υπόλοιπους, τουλάχιστον όσον αφορά τις Ελεύθερες Δοκιμές 1. Τη στιγμή που οι Lorenzo, Hayden, De Puniet έδιναν τη μάχη για την πρώτη θέση, ο Αυστραλός μπήκε στην πίστα και με έναν γρήγορο ρυθμό σημείωσε άνετα 1’32.897 και άφησε πίσω τους άλλους. 

Ο Jorge Lorenzo πήρε τελικά την 2η θέση με 0.558 του δευτερολέπτου, διαφορά που θεωρείται μεγάλη για την μήκους 4,005 μ. πίστα του συνήθως έχει πολλούς οδηγούς στο ίδιο δευτερόλεπτο. Χαρακτηριστικό ότι από τον 2ο μέχρι και τον 13ο η διαφορά είναι μόλις 7 δέκατα!

 

Στην 3η θέση πίσω από τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή ο Andrea Dovizioso, που μόλις στον τελευταίο γύρο πέρασε τον πολύ καλό και πάλι Marco Simoncelli που ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή η πρώτη Honda.

O Valentino Rossi έμεινε 5ος πίσω από τον φίλο του, χωρίς να μπορεί να βρει το ρυθμό του, παρά το ότι συνεχώς άλλαζε ρυθμίσεις. Φαίνεται ότι συνεχίζεται η δυσκολία του στην συγκεκριμένη πίστα, που από το 2006 και μετά δεν έχει κάνει καλούς αγώνες.

Ο Nicky Hayden που βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης στα μισά των 45’ λεπτών των δοκιμών, έμεινε τελικά 6ος.

Ο Hector Barbera ήταν η έκπληξη του τελευταίου γύρου, αφού ανέβηκε στην 7η θέση, σημειώνοντας μάλιστα την υψηλότερη τελική με 311.1 χλμ/ώρα, έναντι 310.3 του Pedrosa, που είναι 12ος στην κατάταξη.

Ο Randy De Puniet που θα κάνει την Κυριακή την 200η του εμφάνιση σε Grand Prix ξεκίνησε δυναμικά και έμεινε για πολύ ώρα στην πρώτη θέση, αλλά τελικά έμεινε 8ος, μπροστά από τον Ben Spies που δεν οδηγούσε άνετα και ρισκάροντας σε διάφορα σημεία, είχε τελικά μια πτώση στη αριστερή 6η στροφή της πίστας. Προφανώς ο Αμερικανός δεν μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει, μετά τον τραυματισμό του στον προηγούμενο αγώνα.

Ο Aleix Espargaro με πολύ καλή εμφάνιση πήρε την 10η θέση, στον τελευταίο του αγώνα στα MotoGP, αφού του χρόνου θα αγωνίζεται με την ομάδα του Sito Pons στην Moto2.

 

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά. 

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Ο Bradl στην 1η θέση της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Τι είπαν για τον τελευταίο αγώνα οι οδηγοί του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα