• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ο Bradl στην 1η θέση της Moto2
O Γερμανός οδηγός επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα
Νέα 05/11/2010 - 19:19

Μετά τη νίκη του στην Πορτογαλία, μόλις 5 μέρες νωρίτερα, ο 21χρονος Stefan Bradl ήταν ο ταχύτερος στις Ελεύθερες Δοκιμές 2. Με χρόνο 1’36.666 βρίσκεται μόλις 1’’ δευτερόλεπτο πάνω από το ρεκόρ των 250cc στην ίδια πίστα, γεγονός που δείχνει την πρόοδο της νέας κατηγορίας. Ο οδηγός της Viessmann Kiefer Racing, ήταν 0.181 του δευτερολέπτου γρηγορότερος από τον περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 125, τον τοπικό Julián Simón, με τον Τσέχο Karel Abraham (Cardion ab Motoracing) να ακολουθεί στην 3η θέση, στην καλύτερή του μέχρι τώρα εμφάνιση. 

Ο Alex de Angelis (JiR Moto2) και ο Scott Redding (Marc VDS Racing) συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα που βρίσκεται μέσα σε 3 δέκατα του δευτερολέπτου από τον πρώτο. Χαρακτηριστικό του συναγωνισμού της κατηγορίας, το ότι 17 οδηγοί είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Ο Carmelo Morales (Racing Team Germany) στην 6η θέση, εμφανίζεται για πρώτη φορά φέτος ανάμεσα στους πρώτους, μπροστά από τον Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Racing), τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Toni Elías (Gresini Racing Moto2), τον Simone Corsi (JiR Moto2) και τον Claudio Corti (Forward Racing) που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Ο Κenan Sofuoglu βρίσκεται στην 13η θέση, με διαφορά 7 δέκατα από την κορυφή. Ο Fausto Gresini επιβεβαίωσε στον απεσταλμένο μας ότι προχωρούν οι συζητήσεις μαζί του, για να πάρει τη θέση του Elias στην ομάδα. Ο Andrea Iannone (Fimmco Speed Up) μετά την πτώση που είχε το πρωί, έμεινε στην 19η θέση, ενώ το απόγευμα είχε πτώση ο Robertino Pietri (Italtrans STR), ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τον ίδιο.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live 125cc: O Bradley Smith στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: O Stoner σε φόρμα, ο Rossi δυσκολεύεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα