• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένα καλό φινάλε για τον Casey Stoner
Τελευταίος αγώνας πάνω στην Ducati
Νέα 04/11/2010 - 17:42

O Stoner είναι σίγουρος ότι θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα που θα δώσει στην πίστα της Valencia αυτή την Κυριακή. 

 

Ο αυστραλός αναβάτης και παγκόσμιος πρωταθλητής έχοντας συνολικά 23 νίκες, 41 βάθρα και 20 pole positions το 2008 νίκησε στον τελευταίο αγώνα παίρνοντας το βάθρο αλλά το 2009 δεν τα κατάφερε λόγω της πτώσης που είχε.

 

Ο ίδιος δήλωσε:

"Μετά από τον άσχημο καιρό που αντιμετωπίσαμε στην πίστα της Πορτογαλίας ελπίζω ότι στη Valencia θα είναι καλύτερα και θα προσπαθήσουμε πολύ ώστε να έχουμε ένα καλό set up για τον τελευταίο αγώνα που κάνω πάνω στη Ducati.

Η πίστα της Valencia μου αρέσει πολύ και εκεί είχα την πρώτη μου νίκη στα 125cc. Είναι μια στενή πίστα αλλά με ροή και έχει στροφές με δευτέρα και τρίτη ταχύτητα στο κιβώτιο διατηρώντας την περισσότερη ώρα μία καλή ταχύτητα. Αυτό επίσης σε βοηθάει να βρεις ρυθμίσεις για το κιβώτιο πολύ γρήγορα. Επίσης ελπίζω ότι θα κάνει καλό καιρό ώστε να βοηθήσει όλους μας να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις.

Η μοτοσυκλέτα μας συνήθως δουλεύει άψογα σε αυτή την πίστα και την Παρασκευή θα χρησιμοποιήσουμε κάποιες ρυθμίσεις όπου είχαμε σε προηγούμενους αγώνες και δούλευαν σωστά. Σε αυτή την πίστα έχω βρεθεί στο βάθρο άλλες δυο φορές και θα προσπαθήσω να βρεθώ και πάλι.

Επόμενο άρθρο »

Τι είπαν για τον τελευταίο αγώνα οι οδηγοί του MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

O Davide Brivio αφήνει την Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα