• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Davide Brivio αφήνει την Yamaha
Μετά από 19 χρόνια επιτυχιών
Νέα 04/11/2010 - 01:01

Το είχαμε γράψει εδώ και καιρό, τώρα είναι και επίσημο: 

Ο Davide Brivio αφήνει την Yamaha αμέσως μετά το GP της Valencia. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 19 χρόνια, σε διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων Τeam Manager στην ομάδα των WSBK και βέβαια Τeam Μanager του Valentino Rossi, ο Ιταλός που σύνδεσε το όνομά του με τους Τίτλους και τις νίκες του Vale, δεν θα είναι πια στις τάξεις της Ιαπωνικής εταιρίας.

Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι ακολουθεί τον Rossi στην Ducati.

«Η πρόθεσή μου είναι να αναλάβω τον ρόλο manager σε οδηγούς. Αποφάσισα να αφήσω την Υamaha γιατί ήλθε το τέλος μιας αξέχαστης εποχής. Τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη με τον Valentino, αλλά ελπίζω να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του και με την εταιρία του την VR 46», είπε ο πάντα συμπαθής και χαμογελαστός Davide.

 

Ο Massimo Meregalli, που πέρυσι από την ομάδα της Yamaha στα Supersport προβιβάστηκε σε Τeam Μanager στα Superbike, τώρα προβιβάζεται ακόμη περισσότερο και πάιρνει τη θέση του Brivio, ως Team Manager του Ben Spies. Tώρα τη θέση του Meregalli στα Superbike (όπου θα συνεργαστελί και πάλι με τον Marco Melandri) πάιρνει ο 38χρονος Andrea Dosoli, που φέτος δουλεύει στην Moto2. Ο «Maio», όπως τον αποκαλούν θα ενωθεί και πάλι με τον Spies, με τον οποίο πέρυσι πήραν το Πρωτάθλημα στα WSBK.

 

Επόμενο άρθρο »

Ένα καλό φινάλε για τον Casey Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: 420 γλιστερές και τεχνικές στροφές στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα