• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island Moto2: O De Angelis 1η φορά στην pole
Στη νέα κατηγορία η μάχη για την pole position είναι δυνατή
Νέα 16/10/2010 - 10:27

Έξι διαφορετικοί οδηγοί είχαν πάρει μέχρι στιγμής την pole position στη νέα κατηγορία και ο Alex De Angelis έγινε ο 7ος που ξεκινάει από την πρώτη θέση. Ο οδηγός της JiR Moto2 με χρόνο 1’35.148, βρέθηκε μπροστά 0.230 του δευτερολέπτου από τον Scott Redding, που τελευταία ξεκινάει σχεδόν μόνιμα από την 2η θέση! Σίγουρα για την Marc VDS Racing Team η πρώτη θέση θα έλθει σύντομα, αφού αυτή ήταν η 5η φορά που ο Βρετανός ξεκινάει από την πρώτη σειρά, στους 6 τελευταίους αγώνες. 

 

Ο Γερμανός Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) πήρε την 3η θέση και ο Γάλλος Mike di Meglio (Mapfre Aspar) θα ξεκινήσει και αυτός από την πρώτη σειρά, για πρώτη φορά μέσα στο 2010.

Ο Andrea Iannone (Fimmco Speed Up), που έχει πάρει 5 pole position μέχρι στιγμής, είχε μια πτώση, αλλά μετά κατάφερε να πάριε την 5η θέση, με τους Julián Simón (Mapfre Aspar), Michael Ranseder (Vector Kiefer Racing) και Raffaele De Rosa (Tech 3 Racing) δίπλα του στην 2η σειρά.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010, ο Toni Elías (Gresini Racing Moto2)ξεκινάει από την 9η θέση με τους Karel Abraham (Cardion ab Motoracing), Wayne Maxwell (Matteoni Racing) και Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Racing) να συμπληρώνουν την 3η σειρά.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island 125: O Marquez πήρε την 11η φετινή pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: O Stoner στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα