• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island 125: O Marquez πήρε την 11η φετινή pole!
Ο πιο γρήγορος οδηγός φέτος, αλλά αυτό δεν αρκεί…
Νέα 16/10/2010 - 10:41

Ο Marc Márquez πήρε την 11η pole position της αγωνιστικής σεζόν, πάνω στην Derbi της ομάδας Red Bull Ajo Motorsport, με χρόνο 1’38.236. 

Ο 17χρονος παρά την κυριαρχία του, προηγείται μόλις με 3 βαθμούς του Nico Terol και 12 του Pol Espargaró, οι οποίοι του θυμίζουν ότι μόνο η ταχύτητα δεν δίνει το Πρωτάθλημα, χρειάζεται και σταθερότητα, αλλά και τύχη!, αφού ο Marquez στην Aragon έπεσε χωρίς να το καταλάβει, όταν έπεσε πάνω του άλλος οδηγός. Πάντως είναι ο πρώτος οδηγός στην ιστορία που καταφέρνει να πάρει 11 pole στα 125cc!

Δίπλα του ο ομόσταυλός του Sandro Cortese, με τα χρώματα της Avant Mitsubishi Ajo, ενώ 3ος ξεκινάει ο Pol Espargaró (Tuenti Racing), με τον οδηγό της Bancaja Aspar, τον Terol να συμπληρώνει την πρώτη σειρά.

Οι Bradley Smith (Bancaja Aspar), Esteve Rabat (Blusens-STX), Efrén Vázquez (Tuenti Racing) και Tomoyoshi Koyama (Racing Team Germany) συμπληρώνουν τη 2η σειρά.

Οι Khairuddin Zulfahmi (AirAsia - Sepang International Circuit Team), Louis Rossi (CBC Corse) και Levi Day (Racetrix), είχαν πτώση.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Εκτός Αγώνα o Dani Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island Moto2: O De Angelis 1η φορά στην pole

Χορηγοί