• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: O Stoner στην pole position
Κυρίαρχος ο Αυστραλός, ανησυχεί μόνο για τον καιρό
Νέα 16/10/2010 - 07:56

Ο Casey Stoner και η Ducati GP10 ήταν ο συνδυασμός που τα είχε όλα στις Κατατακτήριες Δοκιμές, που ξεκίνησαν με ήλιο και 14ο Κελσίου στον αέρα και 27 στην άσφαλτο και κατέληξαν με ελαφριά βροχή, 11 στον αέρα και 22 στην άσφαλτο. Ο Αυστραλός οδηγός ήταν ο ταχύτερος, με χρόνο 1’30.107, με πολύ μεγάλη διαφορά 0.668 του δευτερολέπτου από τον 2ο και μάλιστα τη στιγμή που άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες σταγόνες! 

Αυτός που τον αμφισβήτησε για λίγο είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, που όμως έμεινε τελικά στη 2η θέση, δηλώνοντας ότι σε αυτήν την πίστα ο Stoner δεν παίζεται. Αν όμως έρθει η βροχή αύριο το απόγευμα τα δεδομένα θα αλλάξουν, αφού ο Ισπανός ήταν με διαφορά ταχύτερος χθες στο βρεγμένο.

Δίπλα στους δύο από τους 4 καλύτερους οδηγούς θα ξεκινήσει ο Αμερικανός Ben Spies που για άλλη μια φορά έδειξε την ικανότητά του στο να παίρνει το καλύτερο αποτέλεσμα στις Κατατακτήριες . Ο ρυθμός του επίσης με τα λάστιχα του αγώνα είναι πολύ καλός.

Από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα φύγει ο Marco Simoncelli, που μέχρι τώρα είχε την 8η ως την καλύτερή του θέση στις Κατατακτήριες και σήμερα οδήγησε την Honda RC212V τέλεια, για να είναι 4ος.

Δίπλα του ο πολύ καλός και ανανεωμένος Colin Edwards, ενώ ένας ακόμη Αμερικανός στους 6 πρώτους, ο Nicky Hayden κλείνει τη 2η σειρά της σχάρας εκκίνησης.

Ο Randy De Puniet στην 7η θέση, θα ξεκινήσει μπροστά από τον Valentino Rossi που στον γρήγορό του γύρο βρήκε στη γραμμή του τον Espargaro και το μόνο που κατάφερε ήταν να τσατιστεί που ο μικρός δεν πρόσεχε πίσω του. Από την 8η θέση ο Ιταλός θα προσπαθήσει για το καλύτερο και αν θυμηθούμε ότι την περασμένη εβδομάδα ήταν 11ος στον πρώτο γύρο, όλα είναι πιθανά. Βέβαια ο ίδιος άρχισε από χθες να έχει ενοχλήσεις στον ώμο του, μετά τη συνεχόμενη καταπόνηση στους 2 τελευταίους αγώνες. Την 3η σειρά της εκκίνησης κλείνει ο Andrea Dovizioso που θα έχει δύσκολη δουλειά αύριο, για να υπερασπίσει τα καλά του αποτελέσματα της Μαλαισίας και της Ιαπωνίας. Ο Ιταλός ήταν και ο ταχύτερος στην ευθεία με την Honda του ΗRC να γράφει 325.2 χλμ/ώρα.

Ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa θα ξεκινήσει από την 15η θέση, φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, όχι τόσο από την σπασμένη του κλείδα, όσο από τους πόνους στο σβέρκο του.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island Moto2: O De Angelis 1η φορά στην pole

« Προηγούμενο άρθρο

Philip Island: Φωτογραφικό αφιέρωμα ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα