• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi GP125: O Marquez στην pole position
Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Terol και Espargaro
Νέα 02/10/2010 - 13:40

Αποφασισμένος για το κυνήγι του τίτλου ο Ισπανός Marc Marquez σάρωσε τον ανταγωνισμό και πήρε την 9η pole position της χρονιάς στα GP125, μπροστά από τον Nico Terol και τον Pol Espargaro στις κατατακτήριες δοκιμές του Motegi. 

 

Για άλλη μία φορά ο ρυθμός του Marc Marquez ήταν σαρωτικός και πήρε την pole position με διαφορά 0.417δευτ. από τον Terol, χρόνος μεγάλος για τα δεδομένα και τον συναγωνισμό της κατηγορίας. Ο Marquez που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έπειτα από το ατύχημα που είχε στον περασμένο αγώνα, σημείωσε ένα πολύ καυτό γυρολόγιο με τον εκπληκτικό χρόνο του 1:58.030. Ο Terol που προηγείται αυτή την στιγμή στην βαθμολογία ανέβηκε στην δεύτερη θέση και ήταν ο δεύτερος αναβάτης μετά τον Marquez που έγραψε χρόνο κάτω από το 1:59. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Bradley Smith, ενώ στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα στηθεί επιπλέον και ο Sandro Cortese.  

 

Στην δεύτερη σειρά εκκίνησης και ταχύτερος Ιάπωνας αναβάτης είναι ο Tomoyoshi Koyama και πλάι του θα βρίσκεται ο Esteve Rabat της Blusens-STX στην 6η θέση. Τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε ο Pol Espargaro με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιήσει όλο το χρόνο των κατατακτήριων δοκιμών και έμεινε στην 7η θέση. Δίπλα του βρέθηκε ο Simone Grotzkyj που έγραψε τον καλύτερη θέση του σε κατατακτήριες δοκιμές φέτος, συμπληρώνοντας τη δεύτερη σειρά εκκίνησης. 

 

Οι αναβάτες Alberto Moncayo (Andalucia Cajasol), Efrén Vázquez (Tuenti Racing), Jonas Folger (Team Ongetta) και Randy Krummenacher (Stipa-Molenaar Racing) σημείωσαν όλοι τους χρόνους που τους θέτουν στην τρίτη σειρά εκκίνησης.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: O Dovizioso στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: Pole position για τον Simon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα