• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: Pole position για τον Simon
Στην πρώτη σειρά της εκκίνησης μαζί με τους Redding, Takahashi και Elias
Νέα 02/10/2010 - 13:38

O οδηγός της Mapfre Aspar θα ξεκινήσει από την pole position, έχοντας μαζί του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης τους Scott Redding, Yuki Takahashi και Toni Elias. Είναι η δεύτερη pole position που παίρνει φέτος ο Ισπανός αναβάτης στην Moto2 και το κατάφερε σημειώνοντας τον φανταστικό χρόνο 1:53.008. Σημειωτέων δε ότι ο Simon έχει τερματίσει δεύτερος στους τελευταίους τρεις αγώνες της Moto2, από την Indianapolis μέχρι την Aragon.   

 

Γιορτάζοντας την διετή ανανέωση του συμβολαίου του με την Marc VDS Racing o Scott Redding ήρθε στην δεύτερη θέση 0.284 του δευτ. πίσω από τον Simon και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά για τέταρτη φορά φέτος. Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Yuki Takahashi που έφερε την Mistral της Tech 3 στην τρίτη θέση γεγονός σημαντικό για τον Γιαπωνέζο αναβάτη στον εντός έδρα αγώνα. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης έκλεισε ο Toni Elias, που συμπλήρωσε την τέταρτη θέση μόλις με τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά από τον Claudio Corti. 

Scott Redding
Scott Redding

 

Ο αναβάτης της Forward Racing κέρδισε τις εντυπώσεις και δίπλα του θα έχει τον Alex De Angelis που εμφανίστηκε ισχυρός από την Παρασκευή. Την δεύτερη σειρά εκκίνηση συμπληρώνουν οι Karel Abraham και Stefan Bradl, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Yonny Hernandez και Andrea Iannone. Ο Luthi που κυνηγάει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατατάχτηκε στην 16η θέση. 


Στην διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών σημειώθηκαν κάποιες πτώσεις όπως του Hector Faubel και του Shogo Moriwaki.

Yuki Takahashi
Yuki Takahashi

 

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Motegi GP125: O Marquez στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα