• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο Elias
Ο Toni Elias ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην Μοto2 μπροστά από τον Julian Simon
Νέα 02/10/2010 - 10:10

Στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές ο Toni Elias ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Μοto2 μπροστά από τον Julian Simon, τον Tom Luthi και τον Andrea Iannone. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Elias εξασφάλισε τον καλύτερο του χρόνο στον τελευταίο γύρο των δοκιμών σημειώνοντας το εκπληκτικό 1:53.671 που ήταν αρκετό για να τον θέσει στην κορυφή.  

 

Κοντά του από πλευράς χρόνου ήταν ο Julian Simon που είχε ανέβει στην κορυφή στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές την προηγούμενη ημέρα. Ο Simon ήταν πίσω από τον Elias με διαφορά 0.280 του δευτ. και ο ήταν δεύτερος αναβάτης μαζί με τον Elias έσπασε το φράγμα του 1:54. Την τρίτη θέση συμπλήρωσε ο ταχύτατος Luthi μπροστά από τον Andrea Iannone που σημαίνει ότι δύο μοτοσυκλέτες της Moriwaki Racing βρίσκονται στην πρώτη τριάδα.  

 

Ο Iannone εκτοπίστηκε εκτός τριάδας ενώ οι Simone Corsi (JiR Moto2), Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Yonny Hernández (Blusens-STX) και Roberto Rolfo (Italtrans STR) συμπλήρωσαν την πρώτη οκτάδα. Στην 11η θέση βρέθηκε ο Scott Redding αφού μπήκε ξανά στην πίστα από μία πτώση που είχε.

Julian Simon
Julian Simon

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: Pole position για τον Simon

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερος ο Elias στις ελεύθερες δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα