• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεύτερος ο Elias στις ελεύθερες δοκιμές
Πραγματικά θέλω να νικήσω σε αυτό τον αγώνα με όλη μου την καρδιά για την Moriwaki.
Νέα 01/10/2010 - 22:44

Πολύ καλά τα πήγε ο Toni Elias την πρώτη ημέρα δοκιμών στην Moto2 όπου άμεσα βρήκε τον ρυθμό του και ανέβηκε στην δεύτερη θέση. Ο ίδιος δε πιστεύει ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης στην αναβαθμισμένη Moriwaki και θα μπορέσουν να σημειώσουν καλύτερους χρόνους. 

 

“Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον τρόπο που άρχισε αυτό το τριήμερο του αγώνα στην Ιαπωνία. Φυσικά ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε και άλλο και μπορούμε να έχουμε καλύτερη ευστάθεια και ελκτική πρόσφυση. Θα πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα όπως έρχονται σε κάθε δοκιμή και να προσπαθούμε να βάλουμε σε καλύτερη θέση τον εαυτό μας στην σχάρα της εκκίνησης. Πραγματικά θέλω να νικήσω σε αυτό τον αγώνα με όλη μου την καρδιά για την Moriwaki. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο και θα ήθελα τουλάχιστον αν είμαι στο βάθρο. Θα πρέπει να διατηρήσω την αυτοσυγκέντρωσή μου για να μπορέσω να πάρω τους περισσότερους βαθμούς που χρειάζομαι για τον τίτλο και να διευκολύνω την πορεία μου προς την κατάκτηση του τίτλου.” 

 

Ο Team Manager της ομάδας Fausto Gresini δήλωσε ότι ο Elias θα μπορούσε να είναι ταχύτερος, ωστόσο χρησιμοποίησε μόνο ένα ελαστικό σε όλη την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: Σε φόρμα ο Simon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα