• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: Σε φόρμα ο Simon
Αλλά σε απόσταση αναπνοής ο Elias και ο De Angelis.
Νέα 01/10/2010 - 14:56

Ο οδηγός της Mapfre Aspar κυριάρχησε στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2 αφήνοντας πίσω του τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Toni Elias. Ο Julian Simon σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην κατηγορία Moto2 με το εκπληκτικό 1:54.203 κάνοντας εμφανείς τις διαθέσεις του. Ωστόσο ο Ισπανός αναβάτης είχε μία πτώση στο τέλος των δοκιμών χωρίς επώδυνες συνέπειες. Ο Elias ήταν ο δεύτερος ταχύτερος της ημέρας μόλις 0.124 του δευτ. πίσω από τον Simon ενώ ο Alex De Angelis για άλλη μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις κλείνοντας την πρώτη τριάδα. 

 

Στην τέταρτη θέση ανέβηκε την πρώτη ημέρα ο Scott Redding με διαφορά μόλις δύο χιλ. του δευτ. από τον De Angelis. Σημειωτέων δε ότι η ομάδα του ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του για το 2011 και 2012. Οι Yonny Hernández (Blusens-STX) και Simone Corsi (JiR Moto2) συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα, ενώ ο επίσημος αναβάτης της Yusuke Teshima (FCC TSR) ήρθε 7ος που είναι ο καλύτερη θέση που σημείωσε Ιάπωνας αναβάτης στην συγκεκριμένη κατηγορία. 

 

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι αναβάτες Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Gabor Talmacsi (Fimmco Speed Up) και Claudio Corti (Forward Racing) ενώ ο νικητής του περασμένου αγώνα Andrea Iannone (Fimmco Speed Up) βρέθηκε πίσω στην 27η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Δεύτερος ο Elias στις ελεύθερες δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: O Pedrosa στο χειρουργείο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα