• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Eκτός μάχης ο Pedrosa!
Έπεσε στον 3ο γύρο των ΕΔ1
Νέα 01/10/2010 - 10:37

 

O Dani Pedrosa μόλις προχτές γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του στο αρχηγείο της Honda και πήγε στην πίστα της εταιρίας με βλέψεις για νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, βασισμένες στις προσδοκίες όλων στο paddock. Όμως οι αγώνες είναι μια άλλη υπόθεση, πολύ λεπτών ισορροπιών και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το τι θα γίνει!

Ποιός θα μπορούσε να αφανταστεί ότι ο μεθοδικός και προσεκτικός Dani θα έκανε μόλις στον 3ο γύρο των Ελεύθερων Δοκιμών 1, ένα άτσαλο φρενάρισμα (όπως φάνηκε από την on-board κάμερα) και στην προσγείωσή της η μοτοσυκλέτα θα έφτανε σε μια ταλάντωση που τον έριξε στην άσφαλτο, με σχετικά μικρή ταχύτητα.

Το αποτέλεσμα είναι μια κλείδα σπασμένη σε τρία σημεία!

Βέβαια ακόμη και αν ο Ισπανός σφίξει τα δόντια και ξαναμπεί άμεσα στην πίστα – το έκανε πριν ένα μήνα ο Marquez στα 125 – δεν θα μπορεί τουλάχιστον για τους δύο επόμενους αγώνες να είναι ανταγωνιστικός.

Έτσι στην ουσία αποχαιρετά το Πρωτάθλημα, ακριβώς τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι είχε ελπίδες να το παλέψει, με δεδομένη την κυριαρχία της Honda σε δύναμη τον τελευταίο καιρό.

 

Ευαίσθητες ισορροπίες λοιπόν που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα και η φετινή χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως η χρονιά των απρόσμενων εξελίξεων, με βάση τις πτώσεις. Πτώση Stoner στον 1ο αγώνα και επιστροφή σε ανταγωνιστικό επίπεδο 13 αγώνες αργότερα, πτώση και τραυματισμός Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Motegi ΕΔ1: Ο Rossi ταχύτερος, ο Pedrosa τραυματίας

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi και Lorenzo με νέο μοτέρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα