• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi ΕΔ1: Ο Rossi ταχύτερος, ο Pedrosa τραυματίας
Ο Lorenzo πιο κοντά στο Πρωτάθλημα
Νέα 01/10/2010 - 11:08

 

Στην δυσκολότερη για τον ώμο του πίστα, ο Valentino Rossi ξεκίνησε δυνατά το τριήμερο, με τον ταχύτερο γύρο στο 1’48.174, χρόνο που πέτυχε λίγο πριν πέσει η καρό σημαία της πρώτης ώρας των δοκιμών. Έτσι πήρε την πρώτη θέση από τον Andrea Dovizioso, που έμεινε 0.213 του δευτερολέπτου πίσω.

Βέβαια οι χρόνοι αυτοί είναι μακριά από το ρεκόρ πίστας του Stoner με 1’47.091, που πέτυχε το 2008, όμως είναι καλοί χρόνοι για πρώτη μέρα.

 

Όμως ΤΟ γεγονός των πρώτων ελεύθερων δοκιμών είναι η πτώση και ο τραυματισμός του Dani Pedrosa, που στην ουσία με σπασμένη την κλείδα του σε τρία σημεία, αφήνει την Honda εκτός διεκδίκησης Τίτλου και τον Jorge Lorenzo που φέτος είναι ο πιο σταθερός οδηγός να πρέπει απλά να είναι ακόμη πιο προσεκτικός στους 5 αγώνες που απομένουν.

Ο Ισπανός ήταν 3ος πολύ κοντά στον Dovizioso και λίγο μπροστά από τον Casey Stoner που παρά του φόβους του, χωρίς καμία αλλαγή στην Ducati Desmosedici GP10, σε σχέση με την Aragon, έδειξε ότι όλα άρχισαν και πάλι να λειτουργούν σωστά στην Ιταλική ομάδα.

Ο Ben Spies της Tech 3 πήρε την 5η θέση σε μια ακόμη πίστα που έμαθε από τον εξομοιωτή.

Ο Hiroshi Aoyama (Interwetten Honda MotoGP) μπροστά στους συμπατριώτες του ξεκίνησε πολύ δυνατά ο τριήμερο.

Οι Colin Edwards (Monster Tech 3), Héctor Barberá (Páginas Amarillas Aspar), Loris Capirossi (Rizla Suzuki) και Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini Team) συμπλήρωσαν τη δεκάδα

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας, στο συνοδευτικό αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Ισχυρός ο Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Eκτός μάχης ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα