• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi και Lorenzo με νέο μοτέρ
Δοκιμάσαμε τον νέο κινητήρα στις δοκιμές του Brno.
Νέα 01/10/2010 - 01:08

Ο αγώνας της Aragon ήταν απογοητευτικός τόσο για τον Rossi όσο και για τον Lorenzo. Ο Ιταλός άσος δήλωσε ότι η πίστα δεν ταίριαζε καθόλου στον χαρακτήρα της Μ1. Παρόλο ότι ο πόνος στον ώμο του τον απασχολεί πάρα πολύ νιώθει κάποια αισιοδοξία τον αγώνα του Motegi γιατί η Yamaha σεβάστηκε το αίτημά του και θα δώσει και στους δύο εργοστασιακούς της οδηγούς νέο κινητήρα στο Motegi. 

 

“Δοκιμάσαμε τον νέο κινητήρα στις δοκιμές του Brno και ήταν μία μικρή βελτίωση και έτσι αναμένουμε να είμαστε πιο κοντά στους άλλους κατασκευαστές. Ωστόσο δεν νομίζω ότι αυτή η βελτίωση είναι αρκετή για να έρθουμε στο ίδιο επίπεδο. Εύχομαι ότι σε αυτούς τους τρεις συνεχόμενους αγώνες η μοτοσυκλέτα μας θα υποφέρει λιγότερο σε σύγκριση με τον αγώνα της Aragon, που ήταν η χειρότερη πίστα για την M1.” 

 

Σε τι κατάσταση θα είναι ο ώμος του θα δείξει κατά πόσο ο Rossi θα μπορέσει να οδηγήσει στη συνέχεια της σεζόν. Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, να τερματίσει σε όλους τους αγώνες και να ανέβει στην τρίτη θέση της Τελικής Κατάταξης. Αν όμως μάχεται άδοξα για την 7η ή 8η θέση κρίνει ότι θα είναι καλύτερο για εκείνον να αποσυρθεί και να κάνει την επέμβαση που απαιτείται για να αναρρώσει στην συνέχεια και να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Eκτός μάχης ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανησυχεί ο Stoner για το Motegi

Χορηγοί