• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανησυχεί ο Stoner για το Motegi
Δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να πιέσω ξανά τόσο σκληρά την μοτοσυκλέτα.
Νέα 01/10/2010 - 00:04

Ο Casey Stoner δεν είναι σίγουρος για το αν οι ριζικές αλλαγές που έκανε η Ducati στην Aragon θα δείξουν εξίσου θετικά αποτελέσματα στο Motegi. Πιστεύει ότι στην άγνωστη πίστα της Ισπανίας στάθηκαν τυχεροί που έμαθαν την πίστα ταχύτερα από τους υπόλοιπους αναβάτες. Επιπλέον, ήταν τυχεροί που δούλεψαν οι νέες βελτιώσεις στον τομέα της γεωμετρίας και γενικά όλα πήγαιναν καλά στον αγώνα από την πρώτη ημέρα. 

 

Ο ίδιος δε δήλωσε ότι δεν πίεσε ιδιαίτερα την μοτοσυκλέτα του στην Aragon. Όσο για το Motegi, αποτελεί μία γνώριμη σε όλους πίστα. “Δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να πιέσω ξανά τόσο σκληρά την μοτοσυκλέτα και να κάνω την μοτοσυκλέτα να εργαστεί υπερβολικά γιατί τότε είναι που κάνω λάθη. Συνεπώς πραγματικά δεν γνωρίζω αν το σετάρισμα που κάναμε στην Aragon δούλεψε ή όχι.   

 

Ακόμη βλέπω με μεγάλη διάθεση τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς και θέλω να δω αν θα καταφέρω να ανέβω μερικές φορές ακόμη στο βάθρο. Θα ήταν υπέροχο αν κατάφερνα να κερδίσω άλλον ένα αγώνα.”  

 

Το θέμα είναι ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες για αυτό το Σαββατοκύριακο μιας και προβλέπονται βροχές τόσο την Παρασκευή όσο και το Σαββατοκύριακο που θα επιδεινωθούν.

Επόμενο άρθρο »

Rossi και Lorenzo με νέο μοτέρ

« Προηγούμενο άρθρο

Mick Doohan: Ο Rossi δεν φεύγει εξαιτίας του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα