• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mick Doohan: Ο Rossi δεν φεύγει εξαιτίας του Lorenzo
Mick Doohan vs Alex Criville (1998)
Νέα 30/09/2010 - 10:11

 O θρύλος του MotoGP, Mick Doohan ο οποίος κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα 5 φορές το 1994 έως και το 1998 λέει σε δηλώσεις του ότι δεν είναι η αιτία ο Jorge Lorenzo για την αποχώρηση του Valentino Rossi από την ομάδα της Yamaha. Ούτε αυτός αλλά ούτε και επίδοση του.  

Ο ίδιος ο Doohan βρέθηκε το 1998 με 1999 σε παρόμοια θέση όταν τον δυσκόλεψε ο teammate του Alex Criville.

 

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν γνωρίζω αν η όλη επίδοση του Jorge τον ανάγκασε να πάρει την απόφαση να πάει στην Ducati. Ο Rossi είναι πολύ καιρό στο προσκήνιο και είναι επόμενο ότι κάποιος κάποια στιγμή θα βρεθεί να κοντράρει πράγμα το οποίο ο Lorenzo τα έχει καταφέρει καλά σε αυτόν τον τομέα. Είμαι σίγουρος ότι ο Lorenzo επωφελήθηκε από το γεγονός του να έχει ομόσταβλο τον Valentinο.

Το ερώτημα που μένει είναι πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση τώρα που ο Valentino θα φύγει; Θα είναι το ίδιο καλή η εξέλιξη της μοτοσικλέτας χωρίς τον Valentino;

Για τον Valentino Rossi δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και οδηγεί εξαιρετικά καλά. Ο Valentino γνωρίζει ότι θα κερδίζει τον Nicky Hayden, έτσι μπορεί να επικεντρωθεί στο να κερδίσει τους υπόλοιπους και ελπίζω αυτό να συμπεριλαμβάνει τον Lorenzo.

Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα σε μια ομάδα όπως συμβαίνει στη Yamaha και αυτό γιατί ο ομόσταβλός σου σε πιέζει στο όριο».

Επόμενο άρθρο »

Αποχωρεί ο Canepa από την Bimota

« Προηγούμενο άρθρο

Τελικά γιατί ο Valentino πήγε στην Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα