• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: O Stoner πήρε την πρώτη του νίκη
Εκτός βάθρου ο Lorenzo, δύο στροφές πριν το τέλος
Νέα 19/09/2010 - 18:07

Ο Casey Stoner οδήγησε όπως παλιά και πήρε την πρώτη φετινή του νίκη στη νέα πίστα της Aragon, σχετικά άνετα, αφού άντεξε στη μέση του αγώνα την πίεση του Dani Pedrosa που με τον ταχύτερο γύρο του αγώνα μείωσε τη διαφορά τους. 

Ο Αυστραλός τότε με ένα σερί γρήγορων γύρων όχι μόνο έμεινε πρώτος, αλλά κατάφερε προς το τέλος να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας, όταν ο Ισπανός τα παράτησε, με γλιστρήματα από τα ελαστικά του.

 

Αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν ο Nicky Hayden που ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου, με ένα εκπληκτικό προσπέρασμα στην προτελευταία στροφή του αγώνα, επί του Jorge Lorenzo, που έτσι δεν πέτυχε το στόχο του που ήταν ο τερματισμός στο βάθρο. Συγχρόνως ο οδηγός που προηγείται στη βαθμολογία έχασε μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που υπολόγιζε και τώρα στο -56 έχει θέμα να σκεφτεί, με 5 αγώνες να απομένουν.

Ο Ben Spies της Tech 3 πήρε την 5η θέση, αφού άντεξε στην τρομερή πίεση του Andrea Dovizioso (Repsol Honda), που τελικά έπεσε στον τελευταίο γύρο. Έτσι 6ος τερμάτισε ο Valentino Rossi που κέρδισε τη μάχη με το φίλο του Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini).

Ο Álvaro Bautista (Rizla Suzuki) κέρδισε και αυτός τη μάχη από τους Marco Melandri (San Carlo Honda Gresini) και Aleix Espargaró (Pramac Racing).

Πτώση είχε και Randy de Puniet (LCR Honda) που γλύτωσε χωρίς τραυματισμό.

 

Στη βαθμολογία ο Lorenzo έχει 284 βαθμούς, με τον Pedrosa στους 228 και τον Stoner 3ο στους 155.

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αναλυτικά αποτελέσματα. 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: Στην κορυφή ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon GP125: Συναρπαστική η νίκη του Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα