• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon GP125: Συναρπαστική η νίκη του Espargaro
O Terol πέρασε μπροστά στην βαθμολογία με τον Espargaro στην 2η θέση.
Νέα 19/09/2010 - 16:18

Ο οδηγός της Tuenti Racing, Pol Espargaro κέρδισε τον αγώνα στην κατηγορία των GP125 έπειτα από μια καυτή μάχη με τον Nico Terol στον τελευταίο γύρο εν απουσία του Marc Marquez που έπεσε στην αρχή του αγώνα.  

 

Ο Pol Espargaro κέρδισε την τρίτη φετινή νίκη του στην Aragon με ένα μοναδικό στυλ και ένα εκπληκτικό φινάλε με τον Nico Terol που τερμάτισε μεν δεύτερος αλλά ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των GP125. 

 

Έγιναν πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις όχι μόνο στον αγώνα αλλά και την βαθμολογία της κατηγορίας όταν αμέσως μετά την εκκίνηση έπεσε ο Randy Krummenacher παρασέρνοντας μαζί του τον Marc Marquez. Ο Ελβετός αναβάτης κατάφερε να σηκώσει την μοτοσυκλέτα του και να συνεχίσει, ωστόσο ο Marquez αναγκάστηκε να εγκαταλείψει που ήταν η δεύτερη φετινή του εγκατάλειψη έπειτα από τον αγώνα της Jerez. Αργότερα οι κριτές έβγαλαν μαύρη σημαία στον Ελβετό για το συγκεκριμένο συμβάν.  

 

Όλα αυτά είχα σαν συνέπεια να φύγουν σχεδόν ανενόχλητοι οι Espargaro, Terol και Smith για να δώσουν από την αρχή την μάχη για τις θέσεις του βάθρου. Οι δύο Ισπανοί αναβάτες απομακρύνθηκαν από τον Βρετανό και οδήγησαν στον δικό τους ξέφρενο ρυθμό. Άλλαξαν πολλές φορές θέσεις μεταξύ τους και κάποια στιγμή ο Terol έκανε μία μικρή διαφορά ωστόσο ο Espargaro είχε άλλα σχέδια. 

 

Το πέρασμα του Espargaro από την εξωτερική ήταν μοναδικό και πήρε πάνω στην γραμμή του τερματισμού την νίκη από τον Terol με διαφορά μόλις 0.050δευτ. Ο Smith συμπλήρωσε την τριάδα κάνοντας έναν μοναδικό αγώνα. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Efren Vazquez, Sandro Cortese και Tomoyoshi Koyoama. Ο Esteve Rabat της Blusens-STX πήρε την 7η θέση εκτοπίζοντας τον Jonas Folger και οι Danny Webb και Luis Salom ολοκλήρωσαν τις θ΄σεις της πρώτης δεκάδας.  

 

Πλέον, ο Terol πέρασε μπροστά στην βαθμολογία με 208 βαθμούς με τον Espargaro στην δεύτερη θέση με 202 βαθμούς αφήνοντας και οι δύο πίσω τους τον άτυχο και πρώην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Marc Marquez με 197 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: O Stoner πήρε την πρώτη του νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Πτώση ο Elias, 8ος ο Pirro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα