• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Στην κορυφή ο Iannone
Ο ρυθμός του Iannone ήταν καταιγιστικός από την εκκίνηση.
Νέα 19/09/2010 - 20:20

Την τρίτη του νίκη στην φετινή σεζόν έφερε ο Ιταλός Andrea Iannone στον αγώνα της Aragon με τον Julian Simon και τον Gabor Talmacsi να συμπληρώνουν τον βάθρο μπροστά από τον Toni Elias. 

 

Ο ρυθμός του Iannone ήταν καταιγιστικός από την εκκίνηση, μιας και είχε ξεκινήσει από την pole position και τερμάτισε με διαφορά 6.203δευτ. από τον Julian Simon. Ο ομόσταυλός του Gabor Talmacsi κατάφερε να κλείσει την τριάδα γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα είχε βρει το στήσιμο της μοτοσυκλέτας για την συγκεκριμένη πίστα. Ο δε Toni Elias που ξεκίνησε από την 12η θέση έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και τερμάτισε τέταρτος.  

 

Οι συγκεκριμένοι αναβάτες κατάφεραν να αποφύγουν το ατύχημα που έγινε στην πρώτη στροφή της πίστας που συμμετείχαν οι Alex Baldolini (Caretta Technology Race Dept), Mattia Pasini (Vector Kiefer Racing), Fonsi Nieto (G22 Holiday Gym), Ricky Cardús (Maquinza-SAG Team) και Yonny Hernández (Blusens-STX) χωρίς να τραυματιστούν. Ο Iannone ξέφυγε άμεσα και τέθηκε επικεφαλής από την αρχή του αγώνα δημιουργώντας μία ξεκάθαρη διαφορά ασφαλείας. 

 

Ο Alex De Angelis έκανε πολύ καλή εκκίνηση και άρχισε να πλησιάζει τους πρωτοπόρους μέχρι που εγκατάλειψε από πτώση. Οπότε για το βάθρο άρχισε μία εκπληκτική μάχη μεταξύ των Julian Simon, Simone Corsi και Gabor Talmacsi. Την πρώτη τετράδα έβαλαν στόχο να πλησιάσουν οι Jules Cluzel και Scott Redding που αργότερα τους πλησίασε με την σειρά του ο Dominique Aegerter. Ο Elias κατάφερε να ανέβει στην 5η θέση περίπου στα μέσα του αγώνα. Σε αυτό το διάστημα ο Iannone είχε αυξήσει την διαφορά του από τον δεύτερο περίπου στα 8δευτ. 

 

Τελικά, ο Ιταλός αναβάτης πήρε άλλη μία νίκη καρμπόν από την pole position όπως είχε κάνει στο Mugello και το Assen. O Simon ανέβηκε για τρίτη φορά στην δεύτερη θέση του βάθρου, ενώ για τον Talmacsi ήταν η πρώτη φορά που είδε το βάθρο της Moto2. Ο αγώνας για τον Elias ήταν εκπληκτικός δεδομένου ότι ξεκίνησε από την τρίτη σειρά της εκκίνησης και κάποια στιγμή λίγο έλειψε να κλέψει την τρίτη θέση του βάθρου. Πίσω του τερμάτισαν οι Corsi, Cluzel, Aegerter, Redding και Stefan Bradl. Σημειωτέων δε ότι ο Bradl ξεκίνησε από την 20η θέση έχοντας προβλήματα στις κατατακτήριες δοκιμές. Δύσκολος ήταν αυτός ο αγώνας για τον Βρετανό wild card αναβάτη Kev Coghlan που είχε προκριθεί 13ος αλλά είχε κάποια μηχανικά προβλήματα και ξεκίνησε από το pit lane και αργότερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. 

 

Ο Toni Elias παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Moto2 με 224 βαθμούς, που σημαίνει ότι βρίσκεται 76 βαθμούς μπροστά από τον Simon ενώ ο Iannone είναι τρίτος με διαφορά 4 βαθμών από τον Simon.

Επόμενο άρθρο »

Edwards και Tech 3 μαζί και το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: O Stoner πήρε την πρώτη του νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα