• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards και Tech 3 μαζί και το 2011
Την 100η του συμμετοχή με την Yamaha έκανε ο Edwards στην πίστα της Aragon
Νέα 19/09/2010 - 15:53

Φέτος, οι επιδόσεις του Τεξανού αναβάτη ήταν μέτριες και αυτό γιατί όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο Colin Edwards, δεν έχει καλή αίσθηση, είτε από το εμπρός, είτε από το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Πολλοί βιάστηκαν να βγάλουν το συμπέρασμα ότι αυτό έχει σημάνει το τέλος της καριέρας του στα MotoGP, καθώς επίσης και την πιθανή επιστροφή του στο WSBK.  

 

Στον αγώνα της Aragon ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του Colin Edwards με την Tech 3 για το 2011. Η εμπειρία του Edwards θα αποτελεί μεγάλη βοήθεια για τον νέο αναβάτη της ομάδας Cal Crutchlow.

Στην Ισπανική πίστα ο Αμερικανός έκανε την 100η του συμμετοχή για την Yamaha.  Ο Edwards συνεργάζεται με τον Herve Poncharal από το 2008 και έχουν μείνει και οι δύο πολλοί ιακνοποιημένοι από αυτή την συνεργασία. 

 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Tech 3. Θέλω να ευχαριστήσω την Yamaha και την Tech 3 για την μοναδική τους υποστήριξη. Είναι τιμή μου που συνεχίζω αυτή την μακροχρόνια συνεργασία με την Yamaha, τον Herve Poncharal και όλο το επιτελείο της Tech 3. Αγαπώ την ομάδα και αισθάνομαι σαν να είμαι μέλος μίας μεγάλης οικογένειας και είμαι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι ξεκινάμε και πάλι την περιπέτεια μαζί του χρόνου. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω και πάλι στα MotoGP και το ότι μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός, για μένα είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα και είμαι περήφανος για αυτό. Επιπλέον, δεν βλέπω την ώρα να συνεργαστώ και να βοηθήσω τον Cal Crutchlow την επόμενη σεζόν. Θέλω να πιστεύω ότι βοήθησα τον James Toseland και τον Ben Spies και θα κάνω το ίδιο και με τον Cal. Πιστεύω ότι όλοι μας αναμένουμε με ανυπομονησία την ερχόμενη χρονιά.”  

 

Εξίσου ικανοποιημένος έμεινε από την ανανέωση της συνεργασίας και ο Herve Poncharal που ανάφερε ότι ο Edwards αποτελεί μεγάλη επένδυση για την ομάδα του: “Είναι εκπληκτικός σαν χαρακτήρας, απαιτητικός και ενθουσιώδης στο να φέρει καλά αποτελέσματα. Είναι από τους ταχύτερους αναβάτες των MotoGP και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε για άλλο ένα χρόνο. Είναι σίγουρος ότι με την εμπειρία του Edwards και την δίψα του Crutchlow η ομάδα της MonsterYamaha Tech 3 θα έχει μία συναρπαστική την επόμενη χρονιά.”

Επόμενο άρθρο »

Η επιστολή του Κ. Μπίντζου στον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: Στην κορυφή ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα