• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πτώση ο Elias, 8ος ο Pirro
Δυστυχώς η πτώση και χρόνος που ξοδέψαμε στο γκαράζ μου έκοψαν το ρυθμό.
Νέα 18/09/2010 - 23:06

Πτώση έκοψε την φόρα και τον ρυθμό του ορμητικού Toni Elias στο διάστημα των κατατακτήριων δοκιμών, αποτέλεσμα που τον έστειλε στην 12η θέση και αρκετά πιο πίσω στην σχάρα της εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής. Ο manager της ομάδας Fausto Gresini δήλωσε ότι αυτή η πτώση του Elias ήταν καθαρά η αιτία που το θέτει στην τρίτη σειρά της εκκίνησης αλλά ίσως αυτό αποτελέσει νέο κίνητρο για τον Ισπανό και να τον δούμε να κάνει ένα συναρπαστικό αγώνα.  

 

“Είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι αυτό δεν ήταν το καλύτερό μου session, ωστόσο πριν την πτώση ήμουν μπροστά. Δυστυχώς η πτώση και χρόνος που ξοδέψαμε στο γκαράζ μου έκοψαν το ρυθμό και όταν γύρισα στην πίστα είχαμε κάποιο πρόβλημα με τα ελαστικά. Όταν έπεσα φορούσα μαλακή γόμα που ίσως να με βοηθούσε να γράψω ακόμη πιο γρήγορο χρόνο. Στην συνέχεια όταν βγήκα στην πίστα είχε πολύ κίνηση και δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην Moto2, την μία στιγμή είσαι μπροστά και την επόμενη βρίσκεσαι πίσω. Εύχομαι στον αγώνα να κάνω μία καλή εκκίνηση και να μην μπλέξω σε προβλήματα.” 

 

Ο νέος ομόσταυλος του Elias, ο Ιταλός Michele Pirro τα πήγε πολύ καλά και βρέθηκε στην 8η θέση. Ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος από το ντεμπούτο του στην Moto2 αν και πιστεύει ότι ο αγώνας θα είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία. “Έχω πολλά να μάθω αλλά δεν τα πήγα άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι έχω τραυματισμένο τον καρπό μου. Εύχομαι να κάνω μία καλή εκκίνηση και να μην με ταλαιπωρήσει ο καρπός μου γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μου.”

Επόμενο άρθρο »

Aragon GP125: Συναρπαστική η νίκη του Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Στην τρίτη θέση ο De Angelis

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα