• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano GP125: Επανήλθε νικητής ο Marquez
Πήρε ανάσα στην βαθμολογία ο Marquez.
Νέα 05/09/2010 - 19:18

Ο αναβάτης της Red Bull Ajo Motorsport Marc Marquez αύξησε την βαθμολογική του διαφορά από τον Nico Terol κατά 9 βαθμούς με την εκπληκτική νίκη που πέτυχε στην πίστα του Misano. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν η έκτη του Marquez στην φετινή σεζόν και έχει πάρει μία ανάσα 9 βαθμών από τον Terol. 

 

Ο Pol Espargaro έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση και τέθηκε επικεφαλής για μικρό χρονικό διάστημα βοηθούμενος από τον ομόσταυλό του Efren Vazquez που βρέθηκε μπροστά από τον Marquez. Ωστόσο στον τρίτο γύρο το ντουέτο Marquez-Terol μπήκε πήρε τα ηνία του αγώνα και στη συνέχεια άλλαξαν αρκετές φορές θέσεις μεταξύ τους στην διάρκεια των υπόλοιπων γύρων (23) του αγώνα. Μάλιστα ο Marquez έσπασε αρκετές φορές το ρεκόρ γύρου ενώ ο τρίτος Espargaro άρχισε να μένει πιο πίσω. 

 

Τέσσερις γύρους πριν το τέλος του αγώνα ο Marquez αύξησε την διαφορά του από το Terol πάνω από ένα δευτερόλεπτο και κατάφερε να τερματίσει πρώτος με διαφορά 2,185 από τον Terol. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Vazquez που ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά φέτος. Συγκλονιστική ήταν η μάχη μεταξύ του Bradley Smith και του Sandro Cortese για την τέταρτη θέση που τελικά κέρδισε ο πρώτος ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο Espargaro. 

 

Ο Marquez προηγείται στην βαθμολογία με 197 βαθμούς με δεύτερο τον Terol (188 βαθμούς) και τρίτο τον Espargaro (177βαθμούς). 

 

Τον αγώνα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν οι: Khairuddin Zulfahmi (AirAsia - Sepang International Circuit Team), Luis Salom (Stipa-Molenaar Racing), Alexis Masbou (Team Ongetta), Giovanni Bonati (Junior GP FMI), Lorenzo Savadori (Matteoni C.P. Racing), Sturla Fagerhaug (AirAsia - Sepang International Circuit Team) και Luca Marconi (Team Ongetta).


Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Νικητής ο Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Live: Ο Pedrosa 1ος, στη σκιά της απώλειας του Tomizawa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα