• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Live: Ο Pedrosa 1ος, στη σκιά της απώλειας του Tomizawa
Όλοι παγωμένοι στην πίστα του Misano
Νέα 05/09/2010 - 18:49

O Dani Pedrosa και η Honda RC212V έκαναν αυτό που φαινόταν ότι μπορούσαν να επιτύχουν, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη του κινητήρα, αλλά και τις σωστές ρυθμίσεις για τη δυναμική φέτος οδήγηση του Ισπανού.

Ο Pedrosa έφυγε μπροστά, βελτίωσε αρκετές φορές το ρεκόρ πίστας, που είχε από πέρυσι ο Rossi και τελικά διαχειρίστηκε σωστά τη διαφορά ασφαλείας που είχε δημιουργήσει, για να πάρει την 4η φετινή του νίκη, την 2η στη σειρά και να δείξει ότι το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, όπως παραδέχτηκε και ο Jorge Lorenzo σε αποκλειστική συνέντευξη στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, που μεταδόθηκε πριν τον αγώνα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

 

Ο Lorenzo με τη σειρά του είδε ότι δεν μπορεί να φτάσει τον Pedrosa και απλά κράτησε τη 2η θέση, που είναι σημαντική για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Ο Rossi λίγο πριν την εκκίνηση
Ο Rossi λίγο πριν την εκκίνηση

Ο Rossi από τη μεριά του είναι χαρούμενος που κατάφερε να είναι πολύ γρήγορος στο τέλος του αγώνα, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα βελτιώνεται και φθάνει το επίπεδο που είχε πριν τον τραυματισμό του.

O Andrea Dovizioso το πάλεψε, πλησίασε τον Rossi, προσπάθησε, αλλά 6 γύρους πριν το τέλος ο «γιατρός» είχε το φάρμακο – έκανε δύο γρήγορους γύρους και τον άφησε μόνο 4ο.

Ο Casey Stoner έκανε ένα μοναχικό και αδιάφορο αγώνα, ενώ και ο Ben Spies είχε ένα άνετο απόγευμα στην 6η θέση μπροστά από τον ομόσταυλό του Colin Edwards, τον οποίο πέρασε εύκολα. Σε αντίθεση ο Alvaro Bautista έδωσε φοβερή μάχη για να φέρει την Suzuki του στην 8η θέση, κερδίζοντας τους Barbera, Melandri, Espargaro.

O Pedrosa μετά τον Αγώνα
O Pedrosa μετά τον Αγώνα

O Nicky Hayden και πάλι ΔΕΝ τερμάτισε στο Misano, συτήν τη φορά από δικό του λάθος, όταν στην 2η στροφή έριξε κάτω τον Loris Capirossi, με τελικό αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν και οι δύο.

 

Βέβαια στη σκιά του ατυχήματος του Shoya Tomizawa, δεν ανοίχτηκαν σαμπάνιες στο βάθρο, ενώ όλοι οι οδηγοί ήταν κλεισμένοι στον εαυτό τους, αναλογιζόμενοι το πόσο επικίνδυνο είναι το ωραίο άθλημα που κάνουν…

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Σφιγμένοι όλοι μετά το ατύχημα του Tomizawa
Σφιγμένοι όλοι μετά το ατύχημα του Tomizawa

Επόμενο άρθρο »

Misano GP125: Επανήλθε νικητής ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Live: O Shoya Tomizawa έφυγε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα