• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Νικητής ο Elias
Ο Elias είδε τελικά πρώτος την καρό σημαία
Νέα 05/09/2010 - 19:19

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Toni Elias πήρε την 6η νίκη του στην φετινή σεζόν, μπροστά από τους Julian Simon και Thomas Luthi, αυξάνοντας την βαθμολογική του διαφορά του 83 βαθμούς. Είναι η τέταρτη νίκη στη σειρά, που επιτυγχάνει ο δημοφιλής Ισπανός αναβάτης, επιβεβαιώνοντας όχι μόνο την πείρα του, αλλά και την εκπληκτική δουλειά που έχει γίνει από την ομάδα του. Σημειωτέων δε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα ο Elias εμφανίστηκε με λευκή/κόκκινη μοτοσυκλέτα και ασορτί δερμάτινα, στα χρώματα της ομάδας των MotoGP της Gresini Racing. Ο καλός τερματισμός του Julian Simon τον έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Thomas Luthi στο βάθρο. 

 

Στην εκκίνηση πετάχτηκε μπροστά ο Andrea Iannone αλλά κρίθηκε άκυρη η εκκίνησή του και του δόθηκε ποινή που τον ανάγκασε να περάσει από τα pit. Λίγο αργότερα ακολούθησε το ατύχημα του Shoya Tomizawa με τους Scott Redding και Alex De Angelis.  

 

Στην μάχη των πρωτοπόρων ο Simon πέρασε τον ορμητικό Corsi για να πάρει την δεύτερη θέση, ενώ οι αναβάτες Mattia Pasini και Sergio Gadea εγκατέλειψαν από πτώση. Από πτώση εγκατέλειψε και ο ισχυρός Yuki Takahashi καθώς κυνηγούσε την 5η θέση. Ο Luthi πέρασε τον Corsi έπειτα από μία εκπληκτική άνοδο που έκανε από την 15η θέση. Ο Iannone δεν στάθηκε πολύ τυχερός αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω μηχανικής βλάβης. Εγκατέλειψε και ο Xavier Simeon έπειτα από μία δυναμική εμφάνιση και ενώ βρισκόταν στην 7η θέση.  

 

Ο Elias είδε τελικά πρώτος την καρό σημαία με διαφορά 1.969δευτ. μπροστά από τον Simon και τον Luthi που σημαίνει ότι προηγείται στην βαθμολογία με 211 βαθμούς και βρίσκεται μπροστά από τον Simon (128 βαθμούς) και τον Luthi (124 βαθμούς). Ο Corsi κατάφερε να τερματίσει 4ος με τους Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Cluzel, Gabor Talmacsi (Fimmco Speed Up), Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Claudio Corti (Forward Racing) και Roberto Rolfo (Italtrans STR) να κλείνουν την δεκάδα.  

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Φεύγει ο Melandri από τον Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Misano GP125: Επανήλθε νικητής ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα