• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ολοκληρώνει την ανάρρωση του ο De Puniet
Είχα πολλές πτώσεις και τραυματισμούς στο παρελθόν
Νέα 03/09/2010 - 08:42

O Γάλλος αναβάτης Randy De Puniet δουλεύει σκληρά για να καταφέρει να επανέρθει στο 100% της φυσικής του κατάστασης έπειτα από τον άσχημο τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Γερμανίας. Ο οδηγός της LCR Honda κατάφερε να επιστρέψει στην ενεργό δράση έπειτα από 28 ημέρες.  

 

Ο ίδιος δε ανάφερε ότι θα έχει ανακτήσει την φυσική του κατάσταση πλήρως στον αγώνα της Motorland Aragon στην Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα ανάφερε ότι εύχεται να νιώθει 100% καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα του και όχι μόνο για το πόδι του. Όσο για το πόδι του είπε ότι θα είναι ακόμη καλύτερα σε αυτόν τον αγώνα στο Misano. Μπορεί μεν πριν την Indianapolis ο Rossi να δήλωσε ότι περνούσε κάποια κρίση αυτοπεποίθησης και ανασφάλειας οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον De Puniet μιας και όπως είπε ο ίδιος έχει επιστρέψει ξανά στην πίστα έπειτα από σοβαρό ατύχημα στο παρελθόν.  

 

“Είχα πολλές πτώσεις και τραυματισμούς στο παρελθόν και έχω οδηγήσει κάτω από αυτές συνθήκες αρκετές φορές οπότε δεν αποτελούν πρόβλημα για μένα.”  

 

Σημειωτέων δε ότι ο Randy De Puniet έχει ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με την Rizla Suzuki και την LCR Honda και σύντομα θα ανακοινωθούν τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Παραμένει στην ομάδα του ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Live: O Valentino θα δώσει τη μάχη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα