• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Live: O Valentino θα δώσει τη μάχη
«Θα είναι πολύ δύσκολα», είπε…
Νέα 02/09/2010 - 20:11

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Valentino Rossi ξεκινά από αύριο το μεσημέρι τον αγώνα που είναι περισσότερο και από το Mugello ο «home race», όπως λένε οι οδηγοί το Grand Prix της πατρίδας τους. «Ζω 10 χλμ. από την πίστα και εδώ είναι που οδήγησα για πρώτη φορά πραγματική μοτοσυκλέτα, στην κατηγορία Sport Production», είπε ο Valentino.

«Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για μένα και για την ομάδα μου. Επιστρέψαμε νωρίτερα, πήγαμε καλά στο Sachsenring και την Laguna, αλλά στο Brno κάναμε έναν από τους χειρότερους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθήσαμε η μοτοσυκλέτα να γίνει ευκολότερη για να βοηθάει τη φυσική μου κατάσταση, αλλά χάσαμε λίγο σε αίσθηση του μπροστινού. Αυτό αλλάξαμε στην Ινδιανάπολη και τώρα μπορώ να οδηγώ πάλι καλά, αλλά η μοτοσυκλέτα χρειάζεται περισσότερη δύναμη. Το Misano έχει πολλά σκληρά φρεναρίσματα και γι αυτό θα είναι δύσκολα», κατέληξε ο Ιταλός οδηγός.

Loris Capirossi - 200 αγώνες
Loris Capirossi - 200 αγώνες

 

Ο ομόσταυλός του Jorge Lorenzo αναφέρθηκε στην φυσική του κατάσταση στην Ινδιανάπολη και είπε ότι υποτίμησαν τη ζέστη και είχε λάθος φαγητό, ενώ δεν έτρεξε με το νερό στην καμπούρα της φόρμας, των οποίων ο συνδυασμός του έφερε την τρομερή κόπωση στις ΗΠΑ, από την οποία θα συνέλθει 100% αύριο!

Στο θέμα του συμβολαίου του είπε: «Ο Μάρκους (ο μάνατζέρ του) έρχεται αύριο και έτσι σε μερικές εβδομάδες θα ξέρουμε τι θα γίνει», ανεβάζοντας την αγωνία και για την Yamaha, αλλά και για την Honda, που όπως αποκαλύψαμε από το Brno ακόμη συζητάει σοβαρά μαζί του!

 

O Dani Pedrosa αναφερόμενος στο θέμα του δικού του συμβολαίου είπε ότι ακόμη δεν έχει γίνει τίποτε…

O Jorge Lorenzo με μικρούς οπαδούς του
O Jorge Lorenzo με μικρούς οπαδούς του

Ο Nicky Hayden με τη σειρά του αναφέρθηκε στην συνεχή εξέλιξη της Ducati GP10, είπε ότι στόχος τώρα είναι η 5η θέση στο πρωτάθλημα και ότι άλλαξε το κούρεμα σε πιο συμβατικό!

Τέλος ο 5ος της παρέας της προ του αγώνα επίσημης συνέντευξης τύπου, ο Loris Capirossi αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει φέτος η ομάδα του, αλλά περισσότερο στο γεγονός ότι θα συμπληρώσει την Κυριακή 200 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, ένα μεγάλο ρεκόρ.

Θυμήθηκε ότι ίσως η σημαντικότερη στιγμή που του έχει μείνει στο μυαλό είναι η πρώτη νίκη με την Ducati στην Βαρκελώνη, αλλά και όλα τα βάθρα του.

Ο Dani Pedrosa έτοιμος για μια ακόμη νίκη!
Ο Dani Pedrosa έτοιμος για μια ακόμη νίκη!

Επόμενο άρθρο »

Ολοκληρώνει την ανάρρωση του ο De Puniet

« Προηγούμενο άρθρο

V.R. Θα βάλει τα δυνατά του στον αγώνα του Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα