• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραμένει στην ομάδα του ο Redding
Η ομάδα Marc VDS Racing μου έδωσε μία μοναδική ευκαιρία
Νέα 03/09/2010 - 08:46

Ο νεαρός Βρετανός αναβάτης Scott Redding πρόκειται να ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιό του με την ομάδα Marc VDS Racing με την οποία ήδη αγωνίζεται στην κατηγορία Moto2. Η Βελγική ομάδα θα κάνει επίσημα την ανακοίνωσή της στον αγώνα του Misano. 

 

Ο manager της ομάδας Michael Bartholemy ανάφερε ότι ο Scott Redding είναι ο νούμερο ένα αναβάτης της ομάδας. “Θέλουμε να τον κρατήσουμε και να του δώσουμε άλλη μία χρονιά στην ομάδα.”  

 

Με τη σειρά του ο Scott Redding δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής “Αγαπώ την ομάδα και έχω κοντά μου κάποιους σπουδαίους ανθρώπους που εργάζονται για μένα. Έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην βελτίωσή μου ως αναβάτης και η εμφάνισή μου στο βάθρο της Indianapolis απέδειξε την πρόοδο που έχω κάνει. Όλα δείχνουν θετικά για την επόμενη σεζόν και είναι ένα μοναδικό συναίσθημα αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο δεν γνώριζα τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Η ομάδα Marc VDS Racing μου έδωσε μία μοναδική ευκαιρία και τους είμαι ευγνώμων. Ανέβηκα μία φορά στο βάθρο και θέλω να το επαναλάβω για να τους ευχαριστήσω με τη σειρά μου.”

Επόμενο άρθρο »

O Hayden με dirt tracker

« Προηγούμενο άρθρο

Ολοκληρώνει την ανάρρωση του ο De Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα