• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτυχημένη η επιστροφή του Aoyama
Έπρεπε να παλεύω σε κάθε γύρο του αγώνα.
Νέα 30/08/2010 - 01:07

Δύο μήνες έβλεπε τους αγώνες MotoGP στην τηλεόραση ο Hiroshi Aoyama που πέρασε τον πρώτο μήνα της ανάρρωσή του ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ωστόσο στον πρώτο του αγώνα έπειτα από το άσχημο ατύχημα που είχε στο Warm Up του Silverstone τα πήγε πάρα πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες του αγώνα. 

 

“Δεδομένου των ιδιαίτερων συνθηκών του αγώνα εδώ στην Indianapolis ήταν πολύ δύσκολο να τερματίσει κανείς στους 28 γύρους του αγώνα. Έπρεπε να παλεύω σε κάθε γύρο του αγώνα. Μπορούσα να μείνω κοντά στους άλλους αναβάτες αλλά δεν ήθελα να πάρω κάποιο ρίσκο. Έπρεπε να συμβιβαστώ και να μην πάνω πάω πάνω από τις δυνατότητές μου αλλά φυσικά να κάνω και τον αγώνα μου. Το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από ότι σήμερα και όταν θα είμαι 100% καλά δεν βλέπω την ώρα να το επιτύχω.” 

 

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Aoyama έμεινε και ο manager της ομάδας Daniel M. Epp δηλώνοντας ότι ο Aoyama έκανε πολύ σωστά την δουλειά του και βρήκε σωστά το δρόμο του πίσω στην ενεργό δράση. Βέβαια χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επανέρθει πλήρως στην φυσική του κατάσταση και φυσικά στο να κερδίσει την αυτοπεποίθηση του. Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της σε αυτόν τον αγώνα και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στο Misano.

Επόμενο άρθρο »

Indy MotoGP: O Pedrosa πήρε μια πειστική νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Indianapolis Moto2: Τρίτη συνεχή νίκη ο Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA