• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indianapolis Moto2: Τρίτη συνεχή νίκη ο Elias
O Toni Elias είναι η πρώτη φορά που σημειώνει σερί τριών νικών στα MotoGP στην καριέρα του
Νέα 30/08/2010 - 00:48

Στον αγώνα της Moto2 στην Indianapolis ο Elias αύξησε και άλλο την βαθμολογική του υπεροχή με μία εκπληκτική νίκη μπροστά από τον Julian Simon και τον Scott Redding. 

 

Χαρακτηριστικά υπολογισμένη θα χαρακτήριζε κανείς την νίκη του έμπειρου Toni Elias που είναι η πρώτη φορά που σημειώνει σερί τριών νικών στα MotoGP στην καριέρα του. Ο αναβάτης της Gresini Racing βρίσκεται πλέον 67 βαθμούς μπροστά στην βαθμολογία έπειτα από 10 αγώνες και κατάφερε να εκτοπίσει στον αγώνα τον pole man Julian Simon και τον ταχύτατο Scott Redding. 

 

Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν έλειψαν οι πτώσεις που στάθηκαν αιτία να γίνει επανεκκίνησή του αφού υπήρξαν δύο ξεχωριστές πτώσεις στον πρώτο γύρο, όπου άτυχοι στάθηκαν οι αναβάτες Shoya Tomizawa και Michael Ranseder που δεν κατάφεραν να βρεθούν ξανά στην εκκίνηση λόγω τραυματισμού και μηχανικών προβλημάτων αντίστοιχα. 

Scott Redding
Scott Redding

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Toni Elias χρησιμοποίησε το κενό που υπήρχε στην πρώτη σειρά από τον Simone Corsi και τέθηκε σύντομα επικεφαλής στον πρώτο γύρο. Ο δε Corsi ξεκίνησε από το τέλος στην σχάρα της εκκίνησης λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε στην μοτοσυκλέτα του έπειτα από την πτώση στο πρώτο μέρος του αγώνα αλλά κατάφερε να κερδίσει θέσεις στον αγώνα. 

 

Αρκετές πτώσεις σημειώθηκαν γενικά στον αγώνα και οι άτυχοι ήταν οι: Alex Debón, Vladimir Ivanov, Héctor Faubel, Stefan Bradl, Ricky Cardús, Yusuke Teshima, Yuki Takahashi, Roberto Rolfo, Jules Cluzel και Raffaele de Rosa. Επίσης, έπεσε και ο Ratthapark Wilairot 9 γύρους πριν το τέλος του αγώνα. Μεγάλη μάχη έγινε μεταξύ του Elias και του Simon για την πρώτη θέση με θεατή τον Redding. 

Julian Simon
Julian Simon

 

O Elias έκανε ένα εκπληκτικό πέρασμα από την εξωτερική στον Simon 6 γύρους πριν το τέλος του αγώνα και τέθηκε επικεφαλής. Κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία με διαφορά μόλις 4 δέκατων του δευτερολέπτου από τον Simon. Ο Redding ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο με αυτή την τρίτη θέση που σημείωσε στην Indianapolis μπροστά από τον Andrea Iannone που τερμάτισε 4ος ξεκινώντας από την 7η σειρά. Ο Corsi έκλεισε την πρώτη πεντάδα ανακάμπτοντας με μοναδικό ρυθμό αφού ξεκίνησε τελευταίος. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Sergio Gadea (Tenerife 40 Pons), Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki), Gabor Talmacsi (Fimmco Speed Up), wild card Jason DiSalvo (GP Tech) και Anthony West (MZ Racing) με αυτή την σειρά. 

Simone Corsi
Simone Corsi

 

 

Ο Iannone διατηρεί την 2η του θέση στην βαθμολογία με τον Luthi και τον Simon με 108 βαθμούς στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα μπροστά από τον 5ο Corsi. Απών από τον αγώνα ήταν ο Fonsi Nieto που μπήκε στο χειρουργείο λόγω του κατάγματος που δημιουργήθηκε στον αριστερό του αστράγαλο.

Επόμενο άρθρο »

Επιτυχημένη η επιστροφή του Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο πιρούνι για τον De Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA