• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο πιρούνι για τον De Puniet
Τελικά, μόνο ο Rossi δεν το έχει δοκιμάσει...
Νέα 29/08/2010 - 18:47

Το πολυσυζητημένο νέο πιρούνι της Ohlins φόρεσε και ο Randy De Puniet από την Παρασκευή στην Indianapolis όχι όμως και οι εργοστασιακοί αναβάτες της Repsol Honda, Andrea Dovizioso και Dani Pedrosa. Πολύ πιθανό είναι το γεγονός ότι θα το χρησιμοποιήσει και στον αγώνα. Είδαμε επίσης ότι το δοκίμασαν και οι αναβάτες της Ducati,Casey Stoner και Nicky Hayden. Επιπλέον θα το δοκίμαζε και ο Loris Capirossi. 

 

Τελικά, είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί η Fiat Yamaha δεν επέτρεψε στον Valentino Rossi να δοκιμάσει το ίδιο πιρούνι. Πώς είναι εφικτό όλες οι υπόλοιπες ομάδες να παίρνουν την έγκριση από την Ohlins και δεν μπορεί να την πάρει η Yamaha για τον Valentino.  

 

Στο παρελθόν είχαμε πληροφορηθεί από πρώτο χέρι από το επιτελείο της Ohlins ότι η ομάδα της Yamaha και συγκεκριμένα ο Valentino Rossi δοκίμαζε και χρησιμοποιούσε πάντα την πιο αναβαθμισμένη ή προηγμένης τεχνολογίας ανάρτηση της Σουηδικής εταιρείας μιας και με τη σειρά της ήθελε την πληροφόρηση και τα συμπεράσματα από τον κορυφαίο αναβάτη των MotoGP. Μάλλον η Yamaha έχει ήδη βάλει φρένο στην παροχή υπηρεσιών στον Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Indianapolis GP125:Νίκησε ξανά ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Warm Up: O Lorenzo σε φόρμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA