• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indianapolis GP125:Νίκησε ξανά ο Terol
Είναι η τρίτη νίκη που παίρνει αυτή τη σεζόν
Νέα 29/08/2010 - 00:50

Ο αναβάτης της Bancaj Aspar Nico Terol πήρε μία πειστική νίκη στην Indianapolis και μείωσε την βαθμολογική του διαφορά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Marc Marquez στους τέσσερις βαθμούς.  

 

Είναι η τρίτη νίκη που παίρνει αυτή τη σεζόν και η δεύτερη στη σειρά μετά τον αγώνα του Brno, ενώ στην πίστα της Indianapolis είχε κερδίσει το πρώτο του GP το 2008. Πέρασε την γραμμή του τερματισμού με διαφορά 4.995δευτ. από τον Sandro Cortese αφήνοντας τον Pol Espargaro να συμπληρώσει την τρίτη θέση του βάθρου.  

 

Στην αρχή του αγώνα όλα έδειχναν ότι ο Marc Marquez θα έπαιρνε μία εύκολη νίκη αφού είχε κάνει ήδη μία μικρή διαφορά 2,5δευτ. από τον Terol. Ωστόσο μία πτώση άλλαξε τα σχέδια του παρόλο ότι ανέβηκε ξανά στην μοτοσυκλέτα του και γύρισε στον αγώνα στην 14η θέση καθώς ο Terol είχε πάρει τα ηνία του αγώνα. 

 

Ο ισχυρός Bradley Smith οδήγησε σε σκληρό ρυθμό και κατάφερε να ανέβει στην 2η θέση αλλά μόλις 11 γύρους πριν το τέλος του αγώνα έπεσε στην 11η στροφή της πίστας, βάζοντας τέλος στην εμφάνισή του στην Indianapolis. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει ο Cortese και ο Espargaro στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. 

 

Το δράμα δεν είχε τελειώσει για τον Marc Marquez καθώς στον τελευταίο γύρο ενώ βρισκόταν στην 8η θέση βγήκε εκτός πίστας και “κόβοντας δρόμο” τερμάτισε στην 5η θέση. Η περίπτωσή του εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες και τελικά ο Marc Marquez είσπραξε ποινή 20δευτ. γεγονός που τον έστειλε πίσω στην 10η θέση του τερματισμού.  

 

Σύμφωνα με αυτό το γεγονός οι θέσεις της πρώτης οκτάδας συμπληρώθηκαν ως εξής: Esteve Rabat, Danny Webb, Randy Krummenacher και Alberto Moncayo. Η νίκη του Terol ήταν η 20η που έχει πετύχει στα GP125 και τον ανέβασε στην 2η θέση της βαθμολογίας (168 βαθμούς) πίσω από τον Marquez (172 βαθμούς) και τον Espargaro που είναι στην 3η θέση με 165 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Επιτυχημένη η επιστροφή του Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο πιρούνι για τον De Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA