• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βλέπει πολύ μπροστά η Ducati
"Νομίζω ότι έχουμε μεγάλο αβαντάζ"
Νέα 25/08/2010 - 18:39

Μπορεί μεν κάποιοι να βλέπουν την μετακίνηση του Valentino Rossi ως μια απλή μεταγραφή ή μετακίνηση αναβάτη από την μία ομάδα στην άλλη, ωστόσο για την Ducati αποτελεί μία επένδυση για το μέλλον. Φυσικά το μέλλον δεν είναι το μόνο η μοτοσυκλέτα του 2011 αλλά η GP12, όταν θα επανέρθουν τα 1000cc

 

Στο παρελθόν ο Rossi με το επιτελείο του κυριολεκτικά δάμασαν τον κινητήρα των 990cc της RC211V. Στη συνέχεια εξέλιξαν σε αξιοσημείωτο βαθμό την YZR-M1 της Yamaha και κέρδισαν και πάλι. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό βαδίζει και η Ducati που πιστεύει ότι μαζί με τον Rossi θα βρουν τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να επιστρέψουν στις νίκες. 

 

Πιο συγκεκριμένα o ένας από τους δύο Team Manager της Ducati, ο Alessandro Cicognani δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: “Νομίζω ότι έχουμε μεγάλο αβαντάζ. Ο Filippo Preziosi δεν βλέπει την ώρα που θα αρχίσει να εργάζεται με τον Valentino και να καταλαβαίνει τις λεπτομέρειες και το πως θα βελτιώσει την μοτοσυκλέτα. Πραγματικά ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια για την νέα μοτοσυκλέτα. Μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια γενικά για τα προϊόντα μας. Η ευαισθησία που έχει ο Valentino στο σώμα του και το μυαλό του για τις μοτοσυκλέτες είναι μοναδική.”

Επόμενο άρθρο »

Στο WSB θα μείνει ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

O Preziosi το περίμενε ότι ο Rossi θα γινόταν «κόκκινος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα