• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο WSB θα μείνει ο Crutchlow
Από πέρυσι φλερτάρει την είσοδό του στα MotoGP ο Βρετανός Cal Crutchlow
Νέα 25/08/2010 - 18:41

Από πέρυσι φλερτάρει την είσοδό του στα MotoGP ο Βρετανός Cal Crutchlow, ωστόσο ήδη η χρονιά του είναι αρκετά δύσκολη στο WSBΚ. Οι δύο εκπληκτικές του νίκες στον αγώνα του Silverstone έγιναν αφορμή των συζητήσεών του για άλλη μία φορά με την ομάδα Tech 3, με στόχο την πιθανή του μεταγραφή για να πάρει την θέση του Ben Spies. 

 

Από την άλλη πλευρά η διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha “καίγεται” να τον κρατήσει στο WSBΚ. Πιο συγκεκριμένα ο Lin Jarvis δήλωσε ότι θα ήταν προτιμότερο για την Yamaha να παραμείνει στα Superbikes. 

 

“Ο Cal έχει μία προσφορά να μείνει στο World Superbikes και η Yamaha θα ήθελε να μείνει στο WSBK για άλλο ένα χρόνο. Δεν έχει καμία υποχρέωση να μείνει και γνωρίζω ότι έχει μεγάλη επιθυμία να πάει στα MotoGP αργά ή γρήγορα, ίσως πιο γρήγορα με τις δικές του διαθέσεις. Στο τέλος της ημέρας η επιλογή είναι δική του και του Herve Poncharal και όποια και αν είναι, εμείς θα την υποστηρίξουμε. Αυτή είναι προσωπικά η δική μου διαίσθηση αλλά πιστεύω ότι θα επωφεληθεί με το να μείνει άλλο ένα χρόνο στο WSBK. Θα ήθελα να τον δω να μεταφράζει την ταχύτητά του σε πιο σταθερές νικηφόρες επιδόσεις, προτού κάνει την μεταπήδησή του. 

 

Αυτό θα του συνιστούσα αν με ρωτούσε. Αλλά αν αισθάνεται ότι θα πρέπει να μεταπηδήσει τώρα και πιστεύει ότι είναι έτοιμος, τότε θα τον στηρίξουμε, αν τελικά θελήσει να το κάνει.”

Επόμενο άρθρο »

Οι καυστικές δηλώσεις του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Βλέπει πολύ μπροστά η Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα