• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Preziosi το περίμενε ότι ο Rossi θα γινόταν «κόκκινος»
Ο πατέρας της Desmosedici δίνει το χέρι της κόρης του!
Νέα 25/08/2010 - 18:37

 

«Δεν με σόκαρε», ήταν τα λόγια του Filippo Preziosi, του πατέρα της Desmosedici, στην ερώτηση για το πώς του φάνηκε η υπογραφή του Rossi στην Ducati. Έτσι κι αλλιώς οι δυό τους έχουν μια μακριά σχέση, εδώ και μερικά χρόνια και συχνά συζητούν για διάφορα θέματα. Ο αρχι-μηχανολόγος της Ducati είδε την απόφαση του Rossi σαν μια φυσική κατάληξη σε μια διαδικασία που διήρκησε πολύ. Ο Preziosi μίλησε για τα διάφορα βήματα που έγιναν στην πορεία, από τα πρώτα τηλεφωνήματα στην ανάπτυξη ενός αμοιβαίου σεβασμού και θαυμασμού, για τους δύο κορυφαίους ανθρώπους του χώρου της μοτοσυκλέτας. Ο ίδιος δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε ο Rossi το έβαλε καλά στο νου του, πριν από την υπόσχεση που του έδωσε ο οδηγός.

 

«Όταν μου έδωσε το λόγο του δεν είχα καμία αμφιβολία στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Preziosi. Τώρα το μόνο που περιμένει με αγωνία είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Valentino από την οδήγηση της GP11, που όλοι θα ήθελαν να συμβεί στις 8 Νοεμβρίου.

 

Ο ίδιος, όπως παραδέχεται, είναι ένας μηχανικός που δεν θεωρεί τη μοτοσυκλέτα ως μια μηχανή, αλλά περισσότερο: «Σαν το μωρό μου. Ελπίζω ο Valentino να της φερθεί καλά. Για αυτόν η μοτοσυκλέτα είναι μια γυναίκα, για μένα είναι σαν μια κόρη. Τον εμπιστεύομαι με το κορίτσι μου», κατέληξε ο πατέρας της μοτοσυκλέτας που τόσες συζητήσεις έχει προκαλέσει στην εποχή των 800cc.

Επόμενο άρθρο »

Βλέπει πολύ μπροστά η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

H Aprilia και η Norton στα MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα