• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βrno live AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Lin Jarvis μας αποκαλύπτει
Lorenzo, Spies θα δοκιμάσουν πράγματα του 2011 αύριο
Νέα 15/08/2010 - 20:01

 

Ο Διευθυντής του MotoGP της Yamaha, ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη των συμβολαίων με τους οδηγούς, μίλησε αμέσως μετά τον αγώνα στο Brno, στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη: «Θα υπογράψουμε πολύ γρηγορότερα από ότι και ο ίδιος ο Lorenzo πιστεύει! Οι διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Αύριο ο Lorenzo και ο Spies θα δοκιμάσουν κάποια πράγματα για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του 2011, ενώ οι Lorenzo και Rossi θα δοκιμάσουν μια νέα εξέλιξη του φετινού κινητήρα, με περισσότερη δύναμη, αφού αυτή τη στιγμή υστερούμε σε σχέση με την Honda», μας είπε σε σχέση με το συμβόλαιο του Lornezo και τις δοκιμές της Δευτέρας.

 

Για την σημερινή ανακοίνωση της λύσης της συνεργασία είπε: «Η ανακοίνωση θα γίνει μόνο με δελτίο τύπου που θα σταλεί ηλεκτρονικά σε όλα τα μέσα. Όπως ξέρεις θα γίνει στις 6 το απόγευμα ώρα Κεντρικής Ευρώπης».

 

Για την δορυφορική ομάδα Tech 3 είπε: «Εξετάζουμε σοβαρά το να έρθει ο Cal Curtchlow από τα Superbike, αλλά τον θέλουμε και εκεί. Βέβαια όλοι το BBC, η DORNA, θέλουν έναν Βρετανό οδηγό εδώ στα MotoGP και αυτό είναι ένα καλό κίνητρο. Θα δούμε, αφού η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη παντού, αλλά το βλέπω πιθανό».

Επόμενο άρθρο »

Βrno live: Η 4η νίκη του Elias στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Βrno live: Ο Lorenzo κυρίαρχος της χρονιάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα