• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βrno live MotoGP: Ο Pedrosa στην pole position
Το φαβορί για τη νίκη, αν ο καιρός δεν αλλάξει
Νέα 14/08/2010 - 17:01

 

Με έναν πειστικό τρόπο ο Ισπανός Dani Pedrosa σημείωσε την 3η του pole position για φέτος και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, αν – όπως και ο ίδιος δήλωσε – ο καιρός κάνει τη χάρη σε όλους και την ώρα του αγώνα η πίστα είναι στεγνή.

Η πρόβλεψη μιλάει για πιθανότητα μικρών καταιγίδων στη διάρκεια της ημέρας.

 

Ο Pedrosa ήταν γρήγορος σε όλη τη διάρκεια των Κατατακτήριων Δοκιμών και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την δύναμη της Honda για να πάρει αυτήν τη θέση, που σε συνδυασμό με τις πτώσεις των Lorenzo, Rossi, του δίνουν ένα πλεονέκτημα, αν όπως συνήθως κάνει μια καλή εκκίνηση. Επίσης σε σχέση με τον Lorenzo έχει πλεονέκτημα με διαφορά 7 χλμ/ώρα σε τελική ταχύτητα, με τα 303.4 που σημείωσε, γεγονός σημαντικό σε μια τέτοια πίστα.

 

Η μεγάλη έκπληξη έγινε από τον Αμερικανό Ben Spies που έφερε την Μ1 της Tech 3 στην 2η θέση, τη στιγμή που μέχρι τώρα η καλύτερή του θέση ήταν η 4η, στους 14 αγώνες που συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία.

Στην 3η θέση της πρώτης σειράς της εκκίνησης ο Jorge Lorenzo που είχε μια φαινομενικά ανώδυνη πτώση, αλλά που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον κινητήρα της Μ1.

Στην 4η θέση ο Casey Stoner πρέπει να είναι ευχαριστημένος σε σχέση με τη χθεσινή του επίδοση.

Ο Valentino Rossi τα έβαλε με τον εαυτό του για το λάθος που τον οδήγησε σε μια χαλαρή πτώση, την ώρα που ήταν έτοιμος να επιτεθεί για έναν καλό χρόνο.

Η 5η θέση δεν είναι κακή, αρκεί να μην χάσει και άλλες θέσεις στην εκκίνηση.

Τη 2η σειρά συμπληρώνει ο Andrea Dovizioso που είχε καλό ρυθμό για συνθήκες αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το κάτι παραπάνω από τα καινούργια λάστιχα που έβαλε στο τέλος.

 

Στην 3η σειρά οι Αμερικανοί Colin Edwards, Nicky Hayden (που έπεσε χωρίς να κτυπήσει), με τον Ισπανό Hector Barbera. O Loris Capirossi έκλεισε την δεκάδα, με τον τραυματία Randy De Puniet να έχει μια εντυπωσιακή 11η θέση.

 

Κάνοντας κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Βrno live Moto2: Ο Tomizawa 1ος στις Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Βrno live MotoGP ΕΔ2: Ο Rossi έτοιμος, ο Pedrosa ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα