• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βrno live Moto2: Ο Tomizawa 1ος στις Κατατακτήριες
Δυνατός και ο Toni Elias
Νέα 14/08/2010 - 22:00

O Shoya Tomizawa πήρε τη 2η του pole position από το ξεκίνημα της σεζόν, με χρόνο 2’03.452 που έδωσε στον οδηγό της Technomag-CIP σημαντικό πλεονέκτημα 0.232 του δευτερολέπτου, σε μια κατηγορία που όλα παίζονται στο χιλιοστό.

Βέβαια ο Toni Elías (Gresini Racing) στον τελευταίο του γύρο ήταν πολύ γρήγορος και έχασε το χρόνο που θα τον έφερνε πρώτο, στην τελευταία στροφή, δείχνοντας ότι στον αγώνα και πάλι θα είναι έτοιμος για τη νίκη, παρά το ότι χθες έχασε τις δοκιμές λόγω τιμωρίας.

Ο άλλος μεγάλος διεκδικητής της νίκης θα είναι ο Andrea Iannone (Fimmco Speed Up) που ξεκινάει για 5η φορά φέτος από την πρώτη σειρά.

Για τον Roberto Rolfo (Italtrans STR) είναι η πρώτη φορά που ξεκινάει από την πρώτη σειρά και την 4η θέση.

Οι Yuki Takahashi (Tech3 Racing), Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Simone Corsi (JiR Moto2) και Arne Tode (Racing Team Germany), θα ξεκινήσουν από τη 2η σειρά, ενώ οι Julián Simón (Mapfre Aspar) και Scott Redding (Marc VDS Racing Team) συμπληρώνουν τη δεκάδα.

 

Σε συζήτηση που είχαμε με τον νεαρό Βρετανό μας είπε ότι έκαναν ένα βήμα μπροστά και μαζί στην ομάδα συναντήσαμε τον κ. Suter, τον κατασκευαστή των περισσότερων πλαισίων της Moto2, που μας είπε ότι δουλεύουν στο να βελτιώσουν κι άλλο το πλαίσιο που φαίνεται ότι κατά μέσο όρο δουλεύει καλύτερα από όλα.

Ο Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Racing) που είναι 2ος στο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την 13η θέση, ενώ ο τοπικός Karel Abraham (Cardion AB Motoracing) είχε δύο πτώσεις και κατατάχτηκε 34ος, πριν από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε η ομάδα του, για να ανακοινώσει ότι το 2011 θα βρίσκονται στα MotoGP με Ducati.

 

Κάνοντας κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Βrno live GP125: O Bradley Smith στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Βrno live MotoGP: Ο Pedrosa στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα