• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βrno live MotoGP ΕΔ2: Ο Rossi έτοιμος, ο Pedrosa ταχύτερος
Άστατος προβλέπεται ο καιρός
Νέα 14/08/2010 - 13:25

Με τις ΕΔ2 να καθυστερούν να ξεκινήσουν λόγω ομίχλης, μετά την βραδινή έντονη βροχή, ο καιρός φαίνεται να είναι ο πιο σημαντικός και αστάθμητος παράγοντας για τον αυριανό αγώνα, καθώς η πρόβλεψη μιλάει για 35% πιθανότητα βροχής την ώρα του MotoGP.

 

O Dani Pedrosa με την εργοστασιακή του Honda, κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τον χθεσινό του χρόνο και να σημειώσει 1’57.201, που είναι ο ταχύτερος χρόνος του διημέρου μέχρι στιγμής. Μάλιστα με 300.3 χλμ/ώρα ήταν και πάλι ο μόνος που πέρασε το φράγμα των 300 στην μήκους 636 μ. ευθεία της πίστας.

Ο Jorge Lorenzo με την Μ1 ήταν 16 χιλιοστά αργότερος, αλλά χαρούμενος με την πορεία των δοκιμών.

Ο ομόσταυλός του Valentino Rossi μπορεί με 1’57.866 να είναι 5ος, όμως είναι ικανοποιημένος από την Μ1 και αισιόδοξος, παρά τις μικρές ενοχλήσεις κυρίως στον ώμο του. Ο ίδιος από χθες δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη και σίγουρα θα το κάνει, ειδικά αν ο καιρός είναι περίεργος.

Στην 3η θέση των πρωινών Ελεύθερων Δοκιμών 2, ο Andrea Dovizioso με την άλλη εργοστασιακή Honda, που προσπαθεί να αποδείξει ότι του αξίζει μια θέση στην επίσημη ομάδα του HRC.

O Casey Stoner που πηγαίνει του χρόνου, μάλλον στη θέση του Ιταλού, έφερε την Ducati του στην 4η θέση και φάνηκε να βρήκε τον εαυτό του σήμερα.

Πίσω από τον Rossi στις θέσεις 6 & 7 οι δύο οδηγοί της Tech 3, Colin Edwards & Ben Spies, που μάλιστα κάποια στιγμή ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης.

Ο συμπατριώτης τους Nicky Hayden βελτιώθηκε σε σχέση με χθες και είναι 8ος, μπροστά από τους Simoncelli, Barbera που κλείνουν τη δεκάδα.

Ο τραυματίας Randy De Puniet είχε μια πτώση, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω συνέπειες για το πόδι του και τελικά πήρε την 14η θέση.

Ο Alvaro Bautista είχε μια πτώση, στην οποία φάνηκε να κτύπησε. Σε λίγο θα γνωρίζουμε το αν θα συνεχίσει στις απογευματινές Κατατακτήριες Δοκιμές, που θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΣΚΑΙ στις 14:49!

 

Κάνοντας κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Βrno live MotoGP: Ο Pedrosa στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Βrno live GP125 ΕΔ1: Ο Nico Terol γύρισε δυνατός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα