• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βrno live GP125 ΕΔ1: Ο Nico Terol γύρισε δυνατός
Πρώτος στις ΕΔ1, τραυματίστηκε ο Marquez
Νέα 13/08/2010 - 11:01

O Nico Terol στην πρώτη του επαφή με την πίστα, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, σημείωσε 2’08.010, που ήταν με διαφορά ο καλύτερος χρόνος των 125. Ο οδηγός της Bancaja Aspar rider, έχασε τον αγώνα του Sachsenring, μετά την πτώση του στην Catalunya, αλλά με διαφορά 0.507 του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλο Bradley Smith έδειξε ότι είναι και πάλι πολύ δυνατός.

Ο προηγούμενος στο Πρωτάθλημα Marc Márquez της Red Bull Ajo Motorsport είχε μια πτώση, έβγαλε τον αριστερό του ώμο και κτύπησε τα πλευρά του, αλλά θα οδηγήσει αύριο!

Ο μεγάλος του αντίπαλος στους βαθμούς, ο Pol Espargaró (Tuenti Racing), ήταν 4ος, μπροστά από τους Esteve Rabat (Blusens-STX) και Danny Webb (Andalucia Cajasol), που έκανε ένα «μαγικό» για να σώσει μια πτώση που διαφορετικά θα ήταν κακή. Μας θύμισε ένα αντίστοιχο του Randy Mamola, που έγινε πριν γεννηθεί ο Βρετανός οδηγός.

Οι Randy Krummenacher (Stipa-Molenaar Racing), Sandro Cortese (Avant Mitsubishi Ajo), Efrén Vázquez (Tuenti Racing) και Johann Zarco (WTR San Marino Team) συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

 

Κάνοντας κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Βrno live MotoGP ΕΔ2: Ο Rossi έτοιμος, ο Pedrosa ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Βrno live Moto2 ΕΔ1: Ο Fonsi Nieto στην κορυφή

Χορηγοί