• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βrno live Moto2 ΕΔ1: Ο Fonsi Nieto στην κορυφή
Για πρώτη φορά στη νέα κατηγορία
Νέα 13/08/2010 - 20:24

 

Ο Fonsi Nieto είχε δείξει καλά στοιχεία σε προηγούμενους αγώνες και τώρα ανέβηκε για πρώτη φορά στη νεοσύστατη κατηγορία στην πρώτη θέση μιας επίσημης κατάταξης. Με διαφορά 2 εκατοστά του δευτερολέπτου πήρε τη χαρά αυτή από τον «τοπικό ήρωα» Karel Abraham, γιό του ιδιοκτήτη της πίστας του Brno, ο οποίος ως γνωστόν του χρόνου θα αγωνίζεται στα MotoGP με την 6η Ducati. O oδηγός της Cardion ab Motoracing με χρόνο 2’04.877 προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών, μέχρι που 25’ πριν το τέλος, μια πτώση τον άφησε εκτός περαιτέρω βελτίωσης, αφού στην Moto2 δεν υπάρχει 2η μοτοσυκλέτα.

Ο Shoya Tomizawa (Technomag-CIP) παρά τη δική του πτώση, γύρισε στα πιτς με την μοτοσυκλέτα του και ξαναμπήκε στην πίστα για να σημειώσει τον 3ο χρόνο.

Ο Ούγγρος Gabor Talmacsi (Fimmco Speed Up) στην 4η θέση, έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση.

Οι Julián Simón (Mapfre Aspar), Yuki Takahashi (Tech3 Racing), Simone Corsi (JiR Moto2) και Andrea Iannone (Fimmco Speed Up), συμπλήρωσαν την 1η οκτάδα, με τον 15ο Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Racing) στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον πρώτο.

Ο προηγούμενος στο Πρωτάθλημα Toni Elías (Gresini Racing Moto2) δεν συμμετείχε στις ΕΔ1, εκτίοντας την ποινή που του επέβαλε χθες η FIM, για παράνομες δοκιμές στο Misano, την περασμένη Κυριακή. Αύριο θα συμμετάσχει κανονικά. Ο ίδιος σε ιδιαίτερη συζήτηση που είχαμε λίγο πριν τις δοκιμές, μας είπε ότι η ομάδα έκανε το λάθος με την ερμηνεία του κανονισμού, αφού οι δοκιμές δεν έγιναν κρυφά. «Μπήκα 45’ λεπτά στην πίστα για να δοκιμάσουμε ένα νέο φέρινγκ. Τίποτε παραπάνω», μας είπε χαρακτηριστικά. Τώρα παρά το ότι γνωρίζει πολύ καλά την πίστα, έχει αμφιβολίες για το κατά πόσο θα καταφέρει αύριο στις πρωινές δοκιμές να βρει τις σωστές ρυθμίσεις.

 

Κάνοντας κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Βrno live GP125 ΕΔ1: Ο Nico Terol γύρισε δυνατός

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi αγόρασε μια Ferrari 458!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα