• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi αγόρασε μια Ferrari 458!
Για να γιορτάσει τη μεταγραφή του στην Ducati!
Νέα 13/08/2010 - 19:40

 

O Valentino Rossi έκανε δώρο στον εαυτό του μια Ferrari 458 Italia.

Το ρεπορτάζ έρχεται από τον Maurizio Bruscolini, έναν έμπειρο δημοσιογράφο της έγκυρης ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport.

 

Ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πήρε το νέο του αυτοκίνητο – που κόστισε 197 χιλιάδες Ευρώ – από τον Stefano Domenicali, τον αγωνιστικό διευθυντή της Ferrari στην Formula 1.

Στη διάρκεια της παραλαβής του αυτοκινήτου στο Maranello είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Fernando Alonso, με τον οποίο υπήρξε πριν μερικά χρόνια η γνωστή μάχη δηλώσεων όταν ο Ισπανός είπε ότι θα ήταν ανταγωνιστικός στο MotoGP, ανα είχε αρκετό χρόνο να ασχοληθεί… Τότε ο Ιταλός απάντησε με μια πρόταση για ένα αγώνα μεταξύ των δύο που θα περιλάμβανε F1-Rally-MotoGP, που τώρα ίσως μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αφού θα έχουν κοινούς χορηγούς!

 

Η 458 του Rossi είναι βέβαια κίτρινη, με το λογότυπο #46 στις πόρτες και με μαύρη οροφή και ζάντες (περίπου όπως αυτή της φωτογραφίας). 

Όλοι θα θυμούνται ότι στο διάστημα των χειμερινών διακοπών ο Rossi έτρεξε με μια Ferrari 430 GT3 στις 6 ώρες της Vallelunga, όπου τερμάτισε 11ος, μετά από μια μικρή φωτιά στη διάρκεια ενός ανεφοδιασμού.

Επόμενο άρθρο »

Βrno live Moto2 ΕΔ1: Ο Fonsi Nieto στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Την Δευτέρα θα οδηγήσει ο Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα