• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno live ΕΔ1: O Lorenzo με διαφορά πρώτος
Μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος, αλλά -10’ δοκιμών λόγω βροχής
Νέα 13/08/2010 - 16:50

 

Η βροχή που δεν ήλθε τελικά ακόμη στην πίστα του Brno, ανάγκασε τους οδηγούς να σταματήσουν τις δοκιμές 10’ πριν το επίσημο τέλος τους. Η βροχή που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της αύριο και πολύ πιθανότερα την Κυριακή, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Αυτές οι πρώτες σταγόνες ήταν ο προάγγελος και μάλιστα τη στιγμή που όλοι ετοιμαζόταν να μπουν στην πίστα με καινούργια λάστιχα ώστε να βελτιώσουν την κατάταξή τους στις Ελεύθερες Δοκιμές 1.

 

Όπως και νάχει ο κυρίαρχος των δοκιμών της Παρασκευής είναι ο Jorge Lorenzo που με μια σειρά γρήγορων γύρων σημείωσε χρόνο 1’57.215 και ήταν 0.541 του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Dani Pedrosa που πήρε την 2η θέση και ήταν ο μόνος που ξεπέρασε τα 300 χλμ/ώρα σε τελική ταχύτητα.

Ο Valentino Rossi που στην αρχή ήταν πρώτος, υποχώρησε στην 3η θέση, αλλά γενικά ήταν ευχαριστημένος με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Μάλιστα ήταν ο πιο εργατικός οδηγός αφού συμπλήρωσε 21 γύρους, έναντι 19 των δύο πρώτων.

Στην 4η θέση ο Andrea Dovizioso που δείχνει σίγουρος για τον εαυτό του και έχει τη διάθεση να τα δώσει όλα στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος.

Στην 5η θέση, η πρώτη Ducati είναι αυτή του Nicky Hayden προς έκπληξη όλων, με τον Casey Stoner μόλις στην 7η θέση 1.3’’ πίσω από την κορυφή, χρόνος που είναι απελπιστικά αργός για τον Αυστραλό παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2007.

Ανάμεσα στους δύο «κόκκινους» η Μ1 του Colin Edwards που θέλει να εξορκίσει μια πίστα στην οποία δεν έχει καλά αποτελέσματα στο παρελθόν.

Ο Marco Simoncelli παρά μια πτώση, πέτυχε τον 8ο χρόνο με τη 2η μοτοσυκλέτα του και είναι μπροστά από τους επίσης Rookies της κατηγορίας Ben Spies & Alvaro Bautista, που κλείνουν τη δεκάδα.

 

Κάνοντας κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Την Μ1 του 2011 θα δοκιμάσει ο Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Brno live: Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα