• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Την Μ1 του 2011 θα δοκιμάσει ο Spies
Ότι μου δώσουν θα το οδηγήσω.
Νέα 13/08/2010 - 18:50

Έπειτα από τον αγώνα του Brno ο Ben Spies θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την νέα Μ1 του 2011. Η εταιρεία των τριών διαπασών έχει στείλει μόνο μία καινούργια μοτοσυκλέτα από την Ιαπωνία στο Brno και το μεγάλο βάρος της αξιολόγησης της καινούργιας Μ1 θα πέσει στον Jorge Lorenzo. Η εταιρεία αποφάσισε να απαγορεύσει στον Valentino Rossi την δοκιμή της νέας μοτοσυκλέτας έπειτα από την μεταγραφή του στην Ducati. 

 

O Ben Spies δεν θα έχει κανένα νέο εξάρτημα να δοκιμάσει για λογαριασμό της Monster Yamaha Tech 3 την ερχόμενη Δευτέρα, απλά θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει μερικούς γύρους με την νέα Μ1 και να δώσει την δική του αξιολόγηση για την νέα Yamaha. Ο ίδιος δε δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής “Ότι μου πούνε να οδηγήσω θα το οδηγήσω και πράγματι υπάρχουν φήμες ότι η Yamaha θα έχει κάτι νέο στο Brno.”  

 

Βέβαια οι δοκιμές της Δευτέρας στο Brno θα εξαρτηθούν και από τις καιρικές συνθήκες. Το θέμα είναι ότι αν τελικά ο Rossi και η Yamaha ανακοινώσουν επίσημα την αποχώρησή του από την εργοστασιακή ομάδα της Fiat Yamaha, τότε είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί και η προαγωγή του Ben Spies στη θέση του Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Δοκιμή ολοκληρωμένου πακέτου

« Προηγούμενο άρθρο

Brno live ΕΔ1: O Lorenzo με διαφορά πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα