• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno live: Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου
Από τους 4 εκτός του Rossi οδηγούς
Νέα 12/08/2010 - 20:02

 

Αφού για πρώτη φορά η αίθουσα τύπου ήταν τόσο ασφυκτικά γεμάτη για Πέμπτη και αφού ο Rossi που όλοι περίμεναν ότι θα έχει να πει πολλά, ουσιαστικά δεν είπε επισήμως τίποτε, θα παραθέσουμε εδώ το τι ειπώθηκε από τους 4 υπόλοιπους οδηγούς που παραβρέθηκαν στην πριν τον αγώνα συνέντευξη τύπου.

 

Jorge Lorenzo: «Έκανα πρώτη φορά στην καριέρα μου διακοπές! Τις προηγούμενες χρονιές στη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος έκανα προπόνηση, όμως φέτος πήγα με μερικούς φίλους σε ένα εξωτικό νησί και ξεκουράστηκα. Τώρα κάνω «restart» για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Τίτλος είναι ο πρώτος στόχος και η νίκη ο δεύτερος. Έχω κερδίσει 3 φορές στις μικρότερες κατηγορίες, καλό θα είναι να κερδίσω και στην μεγάλη, αλλά είπαμε ο στόχος είναι άλλος. Ακόμη δεν ξέρω τι θα δοκιμάσω την Δευτέρα, αν θα είναι το ξεκίνημα του 2011. Μετά τον Αγώνα θα ξέρω».

 

Andrea Dovizioso: «Καλά τα πήγα στο ξεκίνημα της χρονιάς με τις τρίτες θέσεις, όμως μετά οι άλλοι βελτιώθηκαν και εγώ έμεινα στάσιμος. Τώρα πρέπει να κάνω κάτι, γιατί η μάχη για τη 2η θέση του Πρωταθλήματος θα είναι μεγάλη. Η πίστα αυτή είναι πολύ δύσκολη και δεν είναι από τις αγαπημένες μου. Το τεστ της Δευτέρας είναι τεστ για το 2010 και όχι για το 2011, οπότε θα δοκιμάσω νέα πράγματα και κυρίως νέα ανάρτηση που έφερε η Ohlins».

 

Casey Stoner: «Αυτή η πίστα είναι στις τρεις καλύτερες για μένα. Το πρόβλημά μας φέτος είναι ότι φτάνουμε στο μάξιμουμ της απόδοσης πολύ νωρίς μέσα στο τριήμερο του αγώνα και μετά δεν μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε τώρα στο 2ο μισό της χρονιάς».

 

Randy De Puniet: «Ευχαριστώ τους γιατρούς που με βοήθησαν, ήταν έκπληξη και για μένα! Στην αρχή αυτής της εβδομάδας οδήγησα νορμάλ μοτοσυκλέτα και είδα ότι μπορώ. Μπορώ να είμαι γρήγορος και να διεκδικήσω μια καλή θέση, δεν τρέχω απλά για να πάρω κάποιους βαθμούς. Κάνω «restart» στην σεζόν και ξαναβάζω στόχο το να είμαι ο πρώτος ιδιώτης στο τέλος του Πρωταθλήματος».

Επόμενο άρθρο »

Brno live ΕΔ1: O Lorenzo με διαφορά πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Τι θα έχει στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα